Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση Ελληνίδας ηθοποιού μετά τη μάχη με τον καρκίνο! (ΦΩΤΟ)

Λίγες μέρες πριν τα γενεθλια της, η γνωστή ηθοποιός μέσω του Facebook, είχε αναφερθεί στην μάχη της με τον καρκίνο και είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η Έφη Οικονομάκου, είχε καρκίνο στο μαστό και είχε αποκαλύψει: «Καρκίνος του Μαστού! Και μάλιστα…. Επιθετικός! Ολοκληρωμένο το έγκλημα, το ίδιο και η τιμωρία μου…. Πέρασα μια βδομάδα τα πέντε στάδια του πένθους μου, πήρα τον χρόνο μου.. Βουτήχτηκα στην άρνηση , στο θυμό, στη κατάθλιψη, στη διαπραγμάτευση και γαλήνεψα όταν αγκαλιάστηκα με την Αποδοχή! Έβγαλα όσο αμεταχείριστο πόνο είχα και πάλεψα με τη δικτατορία του, γιατί οι λαβωμένοι δεν έχουν χρόνο, για να χάνουν χρόνο! Δικαίωμα στο παράπονο; Μηδενικό! Δε μου το επέτρεψα…. Ισόβια ευτυχία δεν υπάρχει. Ζωή στο Αθόρυβο… δε Λέει! Θέλει τη δόνηση της…»

Ένα χρόνο μετά είναι αγνώριστη με νέο look που της πάει πολύ: «Να σας συστηθώ! Έφη Οικονομάκη του Νικολάου και της Αναστασίας… ένα χρόνο μετά τον καρκίνο…», έγραψε η Έφη Οικονομάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.