Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά για τον Παντελίδη:«Είναι ντροπή σας! Όποιος σκέφτηκε ότι…»

Για την τραγουδίστρια, ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο άνθρωπος που της άνοιξε την πόρτα στη δισκογραφία, καθώς της έγραψε το πρώτο της τραγούδι, «Χειρότερα».

«Πριν από μερικά χρόνια δούλευα σε ένα νυχτερινό κέντρο που έκλεισε μέσα σε ένα βράδυ, με τον επιχειρηματία να μας έχει απλήρωτους δύο εβδομάδες. Πήρα τηλέφωνο μια συνάδελφο και της είπα αν ακούσει οτιδήποτε για δουλειά να μου πει, είχα μείνει πανί με πανί. Εκείνη τη μέρα μού έκλεισε ένα live στο Νέο Ηράκλειο με ένα νέο παιδί τότε, τον Παντελή Παντελίδη.

Έτσι ξεκίνησαν όλα. Δεν θέλω να μιλάω πια για τον Παντελή και τη σχέση μας, γιατί νιώθω πως υπερεκτέθηκα μετά το θάνατό του. Ούτε θα ασχοληθώ με όσους μου “την είπανε” και σχολίασαν αρνητικά. Δεν θα μου χαλάσει κανείς τη διάθεση, ειδικά για τόσο ευαίσθητα θέματα. Ντροπή σε όποιον μπορεί να σκέφτηκε ότι θέλω να εκμεταλλευτώ τη σχέση μου με τον Παντελή για να βγω στην επικαιρότητα» λέει στοPeople και συνεχίζει: «Έχω να πω πολλά “ευχαριστώ” για όσα έχει κάνει για μένα. Σκέφτομαι τους γονείς του, που διαβάζουν συνέχεια τίτλους και εξώφυλλα για το παιδί τους. Ας ηρεμήσει λίγο το θέμα, ας τον σεβαστούμε. Θα απασχολεί για πάντα τον κόσμο, θεωρώ, γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός καλλιτέχνης».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!