Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δε θα πιστεύετε ποιος γνωστός ηθοποιός είχε νονό τον Γιάννη Ρίτσο (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία οκτώ χρονών συμμετέχοντας σε ταινία του Αγγελόπουλου.

Τον έχουμε απολαύσει σε πολλές σειρές στην ελληνική τηλεόραση και σήμερα τον παρακολουθούμε στα «Δίδυμα Φεγγάρια» στον ρόλο του Μπρούνο.

Ο λόγος για τον Ασήμη Αλεξίου, τον εγγονό της συγγραφέας Έλλης Αλεξίου που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YouWeekly και μίλησε μεταξύ άλλων για τον νονό του… τον Γιάννη Ρίτσο.

«Έχω πολύ μεγάλη τύχη στη ζωή μου λόγω της γιαγιάς μου να γνωρίζω πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Για παράδειγμα ο νονός μου ήταν ο Γιάννης Ρίτσος και η κόρη του. Γνώρισα τον Ελύτη, την Μελίνα Μερκούρη. Στην ηλικία όμως των 10 χρόνων δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ποιοι ήταν ακριβώς οι άνθρωποι αυτοί. Τους γνώριζα σαν πρόσωπα και όχι σαν μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος. Οπότε μεγαλώνοντας δεν ένιωθα ότι κουβαλούσα μια πολύ βαριά κληρονομιά. Η γιαγιά μου όπως άλλωστε και ο πατέρας μου, μου είχαν πει: ‘’Δεν πρέπει να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν’’! Κι επίσης γνωρίζοντας όλες αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες απομυθοποίησα πολλά πράγματα. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι με αδυναμίες, λάθη και πάθη», αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο πατέρας του ήταν υψηλό στέλεχος του ΚΚΕ και προόριζε τον γιο του για βουλευτή με αποτέλεσμα να αντιδράσει στην απόφαση του να γίνει ηθοποιός. Η μητέρα του ως πιο διαλλακτική δεν έφερε αντίρρηση στην επιθυμία του όπως εξομολογείται ο Ασήμης Αλεξίου.

asimis alexiou

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!