Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νένα Χρονοπούλου – Διονύσης Ζάχος: Μαζί στη σκηνή για το «Αι2ον» (ΦΩΤΟ)

Η ηθοποιός θα μεταφέρει στη σκηνή τις πικάντικες ιστορίες από το βιβλίο της «Αν μιλούσε το αι2ον», στις σελίδες του οποίου φιλοξενούνται αληθινά ερωτικά περιστατικά πασίγνωστων προσώπων της τηλεόρασης, του θεάτρου, της πίστας και του Κοινοβουλίου.

Με την Νένα Χρονοπούλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι και ο Διονύσης Ζάχος και μάλιστα με πολλές εκπλήξεις. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συναντηθώ θεατρικά με τη Νένα Χρονοπούλου σε μια παράσταση για το Αι2ον, που θα περιλαμβάνει τα πάντα: από κωμικές καταστάσεις μέχρι κοινωνικά μηνύματα, δοσμένα σε απόλυτη ισορροπία, για να περάσει καλά ο θεατής και κυρίως να γελάσει με την καρδιά του», δήλωσε ο ταλαντούχος μίμος.

Η Νένα μαζί με τον Διονύση αλλά και άλλους που δεν ανακοινώθηκαν ακόμα και σε σκηνοθεσία της Στέβης Μπουζιάνη από τον Οκτώβρη θα παρουσιάσουν τη μεταφορά του βιβλίου σε γνωστό θέατρο της Αθήνας. Να σημειώσουμε ότι ο Διονύσης Ζάχος θα είναι και σε άλλη παράσταση την “Κραυγή Δωματίου” σε σκηνοθεσία Στέβης Μπουζιάνη που σύντομα θα σας πούμε και λεπτομέρειες.

Διονύσης Ζάχος- Στέβη Μπουζιάνη- Νένα Χρονοπούλου
Διονύσης Ζάχος- Στέβη Μπουζιάνη- Νένα Χρονοπούλου

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!