Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η εξομολόγηση του γιου του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Για ένα τετράμηνο ήμουν με μηδέν ευρώ. Δεν είχα…»

Ο Στέργιος Μικρούτσικος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια και για τις εμπειρίες που τον έκαναν πιο δυνατό.

«Σε αυτά τα έξι χρόνια έμαθα και βίωσα πολλά», παραδέχεται και συμπληρώνει: «Άλλα δεν τα κατάλαβα, άλλα δεν τα αντιλήφθηκα. Ωρίμασα όμως. Ήταν ένα χρήσιμο διάστημα που πέρασα όμορφα αλλά και άσχημα». Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Μαρίας Δημητριάδη παραδέχτηκε πως γνώρισε καλύτερα τον εαυτό του, ενώ κατάφερε να αποκωδικοποιήσει αρκετά πράγματα.

Οι δυσκολίες μετά την απώλεια της μητέρας του ήταν σημαντικές.

«Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τις αλλαγές που γίνονταν στην ζωή μου. Αρχικώς είχα άρνηση. Όταν συνειδητοποίησα τι συμβαίνει, στεναχωρήθηκα, πένθησα, θύμωσα. Δεν σοκαρίστηκα, δεν έπαθα πανικό, γιατί έχει μία άμυνα ο εγκέφαλος μας να διαχειρίζεται τα συναισθήματα. Το βέβαιο, ωστόσο είναι ότι άλλαξε η ζωή μου πολυεπίπεδα», ανέφερε στο Πρώτο Θέμα.

Πώς είναι όμως πλέον η ζωή του Στέργιου;

«Ωραία. Δεν θέλω να έχω παράπονα. Βλέπω τι γίνεται γύρω μου. Υπάρχουν άνθρωποι που δοκιμάζονται πάρα πολύ. Είμαι καλά», ανέφερε ενώ εξομολογήθηκε τις δύσκολες περιόδους που πέρασε οικονομικά με τα σκαμπανεβάσματα που είχε. «Για ένα τετράμηνο ήμουν με μηδέν ευρώ. Δεν είχα από πουθενά να δανειστώ. Είμαι περήφανος άνθρωπος. Οι δύο-τρεις που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν δεν ήταν εφικτό να το κάνουν τότε, λόγω δυσκολιών», ανέφερε και εξήγησε πως η ψυχική του κατάσταση εκείνη την περίοδο δεν ήταν η καλύτερη. «Είχα νεύρα. Θύμωνα που βρισκόμουν σ’ αυτή την κατάσταση, αλλά προσπάθησα να επιδείξω ψυχραιμία. Έλεγα θα περάσει και όντως πέρασε», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!