Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η εμφάνιση της Φουρέιρα με γοητευτικό συνοδό μετά τις φήμες περί κρίσης! (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν την σχέση της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη να έχει «ραγίσει» και το ζευγάρι να περνά κρίση, η Ελένη Φουρέιρα εθεάθη με γοητευτικό συνοδό!

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο φακός τσάκωσε την τραγουδίστρια σε νυχτερινή της έξοδο στο «Cabaret Romeo», παρέα με τον τραγουδιστή Αλέξανδρο Μίρτο.

3703_SPIRAGELOS_LIKOYDIS_ELENI_FOYREIRA_1332016.jpg
Φορώντας ένα μαύρο στενό φόρεμα που έφτανε κάτω από το γόνατο, η τραγουδίστρια δεν απέφυγε τους φωτογράφους, ποζάροντας ευδιάθετη και χαμογελαστή στο φακό.

6203_ALEXANDROS_MIRTOS_ELENI_FOYREIRA_1062016.jpg
Και μπορεί πολλοί να προλόγισαν ότι η εμφάνιση της με τον Αλέξανδρο Μίρτο ίσως σηματοδοτεί μια νέα αρχή, αλλά σύμφωνα με τη Σάσα Σταμάτη που μίλησε με το «περιβάλλον» της τραγουδίστριας, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στη σχέση της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη:

6220_ELENI_FOYREIRA_1062016.jpg
«Υπάρχει ένα θεματάκι. Δεν έχουν χωρίσει. Το παλεύουν! Μένουν ακόμα μαζί στο σπίτι! Κανείς δεν έχει φύγει ακόμα» είπε η Σάσα, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει:

6207_ALEXANDROS_MIRTOS_ELENI_FOYREIRA_1062016.jpg
«Τους έφαγε η Επίδαυρος νομίζω! Έριξε μια Επίδαυρο μήπως και σώσει την σχέση, αλλά φαίνεται δεν την έσωσε η Επίδαυρος(…)Γιατί δεν λέτε τις αλήθειες; Υπάρχει και ένα κοινωνικό χάσμα. Ο ένας είναι από μια οικογένεια εφοπλιστή και μπορεί ο μπαμπάς να έκανε πέρυσι την πρόσκληση “έλα εδώ να σε κάνουμε Κεφαλονίτισσα”, όμως είναι μια σέξι τραγουδίστρια που ντύνεται και λίγο προκλητικά, και καλά κάνει, όμως… μπορεί… ξέρω εγώ;»

6228_ELENI_FOYREIRA_1062016.jpg
Θέση για το ζήτημα πήρε όμως και η Φαίη Σκορδά, λέγοντας:

«Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το ρεπορτάζ, το ότι αυτός παραπονιέται ή αισθάνεται άσχημα γιατί η Ελένη ασχολείται με την δουλειά της, δεν μπορώ να το πιστέψω και αν ισχύει… ξέρω εγώ; Ήξερε ποια είναι η Φουρέιρα!»

 

star.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!