Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo:Χριστιάνα Γεωργοπούλου: Η Ευρώπη υποκλίνεται στα πόδια της!

Της Σπυριδούλας Τριάντου- Εφημερίδα Freddo

Είναι μόλις 24 ετών όμως η ομορφιά της έχει ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο! Η Χριστιάνα Γεωργόπουλου έχει καταφέρει αυτό που πολλά κορίτσια ονειρεύονται. Μια διεθνή καριέρα στον χώρο της μόδας και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή της πριν από λίγες μέρες επιβραβεύτηκαν αφού η ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλά μοντέλα και ψηφίστηκε ως το ωραιότερο μοντέλο της Ευρώπης, από το διάσημο Ισπανικό  αθλητικό site Marka! Στην ψηφοφορία,  έλαβαν μέρος μοντέλα από όλη τη γηραιά ήπειρο, σύμφωνα με τα δέκα μεγαλύτερα πρακτορεία του κόσμου, που πρόκειται να ξεχωρίσουν και να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο χώρο της μόδας.

Γεννημένη στην Πάτρα πριν από 24 χρόνια, σπούδασε σε ιδιωτική σχολή κομμωτικής και hair stylist αλλά η τυχαία γνωριμία της με τον Μιχάλη Ασλάνη σε κάποια καλλιστεία την οδήγησε στον χώρο του μόντελινγκ μετά από δική του πρόταση συνεργασίας. Η καλλονή έχει κάνει ήδη μία σπουδαία καριέρα στο χώρο της μόδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει ανάμεσα σε Τουρκία – Αγγλία και Γαλλία κάνοντας δεκάδες φωτογραφίσεις και διεθνείς συνεργασίες, με διάσημους φωτογράφους.

Πως ένιωσες όταν  διάβασες το άρθρο των Ισπανών;

«Άργησα να το πιστέψω. Πραγματικά στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω πως αφορά εμένα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη και τους ευχαριστώ πολύ που με ξεχώρισαν»

Σε τι ηλικία ξεκίνησες το μόντελινκ;

«Από πολύ μικρή αλλά στα 21 μου μέσω του πρακτορείου μου πήγα για μια δουλειά στην Τουρκία και μετά άρχισαν να με ζητούν και άλλα πρακτορεία»

Στην Ελλάδα δεν υπήρχαν δουλειές;

«Ναι αλλά στο εξωτερικό είναι πιο επαγγελματίες, είναι πιο καλά τα χρήματα, άλλες συνθήκες. Όμως είναι δύσκολη η αγορά  έξω και μπορεί μια κοπέλα σε μια βδομάδα να γυρίσει πίσω»

Εσένα σου έχει συμβεί αυτό; Να συναντήσεις δυσκολίες ή να σε απορρίψουν;

«Όχι, ευτυχώς απόρριψη δεν συνάντησα όμως ήρθα αντιμέτωπη με μια δυσκολία στο Λονδίνο. Εκεί ήθελαν πολύ skinny μοντέλα, δηλαδή πολύ αδύνατα και δεν με ήθελαν για την πασαρέλα. Κατάφερα όμως να κάνω δουλειές που αφορούν το πρόσωπο»

Μα είσαι πολύ αδύνατη ήδη.

«Ναι αλλά ειδικά στο Λονδίνο τις θέλουν τρομερά skinny»

Σου ζήτησαν ποτέ να κάνεις κάτι τραβηγμένο για να διατηρήσεις τα κιλά σου; Η Κατερίνα Στικούδη πρόσφατα είπε πως της έλεγαν να τρώει βαμβάκι.

«Εγώ αυτά τα θεωρώ αρρωστημένα. Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο ποτέ και για κανέναν. Ακόμα και αν είχα το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Όλα αυτά κάνουν κακό στην υγεία, κάνουν κακό στον μεταβολισμό.  Λέω όχι σε οποιαδήποτε ακρότητα»

Ταξιδεύσεις πολύ συχνά. Έχει δει κορίτσια να κάνουν ακρότητες σε ότι αφορά την διατροφή τους;

«Έχει τύχει να βρίσκομαι στο Παρίσι και να κάθομαι στο σαλόνι ενός πρακτορείου και να περιμένω τη σειρά μου. Στον ίδιο χώρο και άλλα μοντέλα, πολύ αδύνατα. Επάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα μπολ με σοκολατάκια για το καλωσόρισμα. Τα έπαιρναν, τα μασούσαν για να πάρουν μόνο τη γεύση τους και τα έφτυναν».

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση τι άλλο χρειάζεται να διαθέτει μια κοπέλα  για να κάνει  καριέρα στο εξωτερικό;

«Πρέπει να είσαι  στρατιώτης! Έξω δεν υπάρχουν δικαιολογίες, του τύπου άργησα να ξυπνήσω. Πρέπει να είσαι παρά δέκα όχι και δέκα.  Σε κόβουν αμέσως  αν δεν είσαι στην ώρα σου και υπάρχουν εκατομμύρια μοντέλα να σε αντικαταστήσουν. Αυτό πρέπει να έχεις στο νου στο να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Και φυσικά χρειάζεται  γερό στομάχι»

Έχεις διαβάσει κάτι για σένα που σε έχει ενοχλήσει;

«Ναι! Πως είμαι 26 ετών! Είμαι 24 και στεναχωρήθηκα πολύ όταν το διάβασα. Θα βγάλω την ταυτότητα μου στην δημοσιότητα (γέλια)

Μελλοντικά θα σε ενδιέφερε η τηλεόραση;

«Ναι γιατί όχι;»

Τι θα ήθελες να κάνεις;

«Θα μου άρεσε να βρίσκομαι το πάνελ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής»

Χριστιάνα είσαι ερωτευμένη ή ετοιμάζεσαι να ζήσεις ένα καλοκαίρι ελεύθερη και ωραία;

«Ετοιμάζομαι να ζήσω ένα καλοκαίρι ελεύθερη!»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!