Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αρναούτη – Κυριάκου: Αυτές είναι οι καταθέσεις τους για το «μοιραίο» πρωινό

Τα όσα είπαν στις καταθέσεις τους οι δυο κοπέλες που ήταν μαζί με τον 32χρονο τραγουδιστή το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου,  Φρόσω Κυριάκου και  Μίνα Αρναούτη, αποκαλύπτονται από δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, αλλά και μέρος του ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Η Φρόσω Κυριάκου, που ορισμένοι θέλουν να ήταν εκείνη που οδηγούσε το μοιραίο πρωινό, κατέθεσε πως οδηγός ήταν ο 32χρονος τραγουδιστής. Χαρακτηριστικό απόσπασμα της κατάθεσης της στην αστυνομία: «Βρεθήκαμε σε κάποιο αδιέξοδο και με οπισθοπορεία βγήκαμε από αυτό. Εγώ κατά διάρκεια της διαδρομής κρατούσα το κινητό μου και δεν κοίταζα μπροστά. Μετά την πρόσκρουση δεν θυμάμαι κάτι, πιθανόν να έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο από τις φωνές της Αρναούτη».

Από την πλευρά της, η Μίνα Αρναούτη που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ακόμη νοσηλεύεται, είπε στην κατάθεσή της: «Εγώ κάθισα στο πίσω κάθισμα δεξιά και στη θέση του συνοδηγού η Κυριάκου, ενώ στη θέση του οδηγού ο Παντελίδης. Κατά την πορεία μας ο Παντελίδης μπήκε σε αδιέξοδο και με οπισθοπορεία κινηθήκαμε προς τη γέφυρα εξόδου του πρώην ανατολικού αεροδρομίου για τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι ήταν σε θέση να οδηγεί και δεν μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που να μην έχει τον έλεγχο του οχήματος. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκα ότι έχει αναπτύξει ταχύτητα και τον παρότρυνα να μειώσει, φορώντας αμέσως τη ζώνη ασφαλείας. Ένιωσα ότι η ταχύτητα του οχήματος αυξήθηκε λίγο πριν τη γέφυρα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!