Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δεν φαντάζεστε ποιες Ελληνίδες celebrity είναι συγγενείς και δεν το γνωρίζαμε! (ΦΩΤΟ)

Η μία γνωστή ηθοποιός με μία πολύ αγαπημένη οικογένεια.

Η άλλη γνωστή μελλοντολόγος που συχνά πυκνά εμφανίζεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Κανείς όμως δεν γνώριζε ότι τις συνδέει μία δυνατή συγγένεια.

Δεν είναι άλλες από τη Νένα Χρονοπούλου και τη Βιργινία Λεούση που είναι συγγενείς εξ αγχιστείας. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή μελλοντολόγος είναι πρώτη εξαδέλφη του πρώτου συζύγου της Νένας Χρονοπούλου, του Γεράσιμου Μαυράκη ο οποίος είχε δολοφονηθεί πριν από μερικά χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι θεία του γιου της Νένας τον οποίο απέκτησε με τον πρώτο της σύζυγο. To αποκάλυψε η ηθοποιός στον προσωπικό της ιστότοπο που φέρει το όνομά της. Όπως η ίδια έγραψε: «Με τη Βιργινία μας ενώνει δεσμός αίματος και αγάπης, αφού ήταν με το Γεράσιμο Μαυράκη, πρώτα ξαδέλφια!

Έτσι μετά από τόσα χρόνια που κρατούσε μία διακριτική στάση απέναντί μας, μετά από πρόσκληση που της έκανα εγώ, για την παρουσίαση του βιβλίου μου, ανταποκρίθηκε αμέσως με μεγάλη χαρά και θέρμη, και από τότε δε σταμάτησε να είναι κοντά στο μικρό «ανιψιό» της το Χρήστο μου.

«Δεν ήθελα να σε ταράξω» μου είπε όταν με είδε, » δεν ήθελα να φέρω αναστάτωση στο νέο σου σπιτικό, στην ψυχή σου και στο παιδί.» και τα μάτια της γέμισαν δάκρυα συγκίνησης. «Σε παρακολουθούσα πάντα στις συνεντεύξεις, ήθελα να είμαι κοντά στο Χρηστάκο, αλλά δεν ήθελα από το πουθενά να εισβάλλω στη νέα σου ζωή, δεν ήξερα πως θα το αντιμετωπίσει ο Tάσος, αφού είμαι από τη μεριά του Μάκη, με καταλαβαίνεις», μου είπε η σπάνια Βιργινία, και τότε το «αυτί» του Τάσου που ήταν λίγα μόλις μέτρα μακριά το άκουσε, πλησίασε, την αγκάλιασε με τον τρόπο που μόνο ο Τάσος ξέρει να αγκαλιάζει όταν εκτιμά κάποιον, και της είπε: «Είσαι ευπρόσδεκτη στο σπίτι μας, όποια στιγμή θέλεις, οι άνθρωποι που αγαπάνε τη Νένα και το Χρήστο, είναι και δικοί μου άνθρωποι».

Η παρουσίαση του βιβλίου μου εκείνο το βράδυ είχε μεγάλη επιτυχία, αλλά μεγαλύτερη επιτυχία είχε η συνάντησή μου με τη θεία του Χρηστάκου μου. Γιατί όταν η υπέροχη Βιργινία που ξέρει να συμπεριφέρεται και να περιμένει, μπαίνει στη ζωή σου και σε γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα, τότε καταλαβαίνεις ότι η «ατυχία» σε έχει εγκαταλείψει πια, και πως κάτι αλλάζει προς το καλό.

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου».

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!