Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται:«Δεν έχω κάνει πρόταση γαμού γιατί…»!

Ο ηθοποιός έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει κάνει πρόταση γάμου μέχρι τώρα σε κάποια σύντροφό τους, ενώ παραδέχεται πως θέλει να δημιουργήσει την δική του οικογένεια.

Θα κάνατε σύντομα οικογένεια;

«Ναι. Το έχω σκεφτεί. Δεν είναι ότι δεν θέλω. Απλώς αυτό προκύπτει όταν θα βρεις τον άνθρωπο που θα στο βγάλει», δήλωσε στην εφημερίδα Real Life, ο Όθωνας Μεταξάς

Έχετε κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Όχι. Δεν είχα λεφτά για μονόπετρο (γέλια).

http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2014/01/31/DSC5014.jpg

Αντέχετε την απόρριψη σε προσωπικό επίπεδο;

Υπάρχει η απλή απόρριψη, την οποία δέχομαι. Το να φλερτάρω μία κοπέλα και να μου αρνηθεί δεν με ενοχλεί καθόλου και ποτέ δεν με ενοχλούσε. Περισσότερο με δυναμώνει και πηγαίνω πιο έτοιμος στην επόμενη. Παρ’όλα αυτά υπάρχει και η απόρριψη στο πλαίσιο μιας σχέσης. Εκεί είναι πολύ άσχημο, γιατί έχεις καταθέσει και επενδύσει στον άλλον. Αυτό είναι σαφώς κάτι που μπορεί αν σε ρίξει και να σε διαλύσει. Δεν είναι καθόλου εύκολο.

Είστε ρομαντικός;

Νομίζω, ναι. Βέβαια, εμένα δεν μου αρέσουν οι «βαρύγδουπες» δηλώσεις. Δεν θέλω να λέω από μόνος μου ότι είμαι ρομαντικός. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που λένε εύκολα τέτοια πράγματα δεν είναι αληθινοί. Επίσης, αυτές οι αποκαλύψεις πιστεύω πως μπορεί να θεωρηθούν «τρωτά» σημεία και αδυναμίες ενός προσώπου. Όλες αυτές τις δηλώσεις τις ακούω με επιφυλακτικότητα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!