Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην γειτονιά του Παντελή 4 μήνες μετά….

Τέσσερις μήνες πέρασαν σχεδόν από τότε που ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου. Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν «βόμβα» εκείνο το πρωινό και ολόκληρη η Ελλάδα βυθίστηκε στο πένθος.

Τις πρώτες μέρες μετά τον θάνατο του Παντελή είδαμε κόσμο να συγκεντρώνεται στην γειτονιά του και συγκεκριμένα στο κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρεί ο πατέρας του ο κ. Σταύρος αλλά και στην καφετέρια του αδερφού του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλου. Με δάκρυα στα μάτια άφηναν λουλούδια και γράμματα μη μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Τέσσερις μήνες μετά ήθελα κι εγώ να γνωρίσω από κοντά την γειτονιά του και να δω το κλίμα που επικρατεί σήμερα. Άραγε ο κόσμος εξακολουθεί να πηγαίνει; Ήταν απόγευμα Σαββάτου όταν βρέθηκα εκεί, να δω το μέρος που μεγάλωσε ο τραγουδιστής και πέρασε σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Καθώς έφτανα στο κατάστημα ένα αυτοκίνητο με δυνατή μουσική μου τράβηξε την προσοχή. Είχε τέρμα στα ηχεία του το τραγούδι «Της καρδιάς μου το γραμμένο», του Παντελή Παντελίδη.

Σε μία μικρή πλατεία της Ν. Ιωνίας η οικογένεια του τραγουδιστή διατηρεί το κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ και ακριβώς δίπλα βρίσκεται η καφετέρια του αδερφού του «Άρωμα πλατείας». Από την πρώτη στιγμή νιώθεις την θλίψη και το πένθος που βαραίνουν την ατμόσφαιρα. Η μουσική που ακούγεται από την καφετέρια δεν είναι άλλη από τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Μπαίνοντας στο κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ παρατήρησα τον κ. Σταύρο να κάθεται πίσω από το ταμείο και να εξυπηρετεί τον κόσμο. Το βλέμμα μου έπεσε στον τοίχο που ήταν γεμάτος από φωτογραφίες του τραγουδιστή με φίλους του αλλά και με την οικογένεια του. Παντού «υπήρχε» ο Παντελής…

Έξω από την καφετέρια σε ένα από τα τραπέζια βλέπω να κάθεται η μητέρα του τραγουδιστή, η κ. Αθηνά. Από τα μάτια της ξεχείλιζε ο πόνος και η θλίψη. Γύρω της συγγενείς και φίλοι της έδιναν κουράγιο. Μία κυρία που περνούσε από δίπλα της, κατάλαβε ποια είναι και έσπευσε να της μιλήσει και να την συλλυπηθεί. Τα λόγια της πρέπει να την συγκίνησαν καθώς χαμήλωσε το βλέμμα και σκούπισε τα δάκρυα της.

Πλημμυρισμένη από συναισθήματα και με σκέψεις γεμάτη αποφάσισα να φύγω. Ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει για πάντα στην καρδιά των δικών του ανθρώπων αλλά και των θαυμαστών του.

Αρλέτα Κομματά

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!