Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Demy: Αυτός είναι ο λόγος που μίλησε για το στήθος της και τις πλαστικές (ΦΩΤΟ)

H  τραγουδίστρια είναι η αγαπημένη pop star της νεολαίας και για πολλούς θεωρείται το «χρυσό» κορίτσι της δισκογραφίας.

Η επιτυχία όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν αναιρεί τις ανασφάλειες και τα άγχη που έχει κάθε κοπέλα στην ηλικία της. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και μίλησε για την παρεξήγηση που έγινε με δήλωση της που αφορούσε τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για την εικόνα της γενικότερα.

Το βάρος όπως φαίνεται, δεν είναι κάτι που την απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς με την ζυγαριά δεν έχουν καμία επαφή: «Δεν ξέρω ποτέ πόσα κιλά είμαι. Είμαι πάντα πάνω-κάτω στα ίδια. Κυρίως προσπαθώ να τρώω καλά από θέμα υγείας και για να έχω ενέργεια και δυνάμεις για το απαιτητικό πρόγραμμα που έχω. Η αλήθεια είναι ότι και η μαμά μου ασχολείται πολύ με αυτά, οπότε στο σπίτι τρώμε συνέχεια κινόα και kale»! Παράλληλα, αναφέρει τι είδους γυμναστική κάνει και αν προσέχει την διατροφή της: «Διατροφή κάνω πολύ δύσκολα και δεν έχει υπάρξει επιτακτική ανάγκη ως τώρα. Με τη γυμναστική προσπαθώ, σε μορφή pilates, yoga κ.λπ. Μου αρέσει να νιώθω το σώμα μου δυνατό και υγιές αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει να πω ότι “είμαι γυμνασμένη!”».

demy 1

Η Demy, θέλοντας να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να δηλώνει πως επιθυμεί να κάνει πλαστική στο στήθος, ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας: «Να κάτι που διάβασα και με στενοχώρησε. Ποτέ μα ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο! Όπως τις περισσότερες φορές ήταν άλλο αυτό που είπα και άλλο αυτό που γράφτηκε. Είπα, θέλοντας να θίξω ένα θέμα πολύ λεπτό, ότι πολλές φορές τα κορίτσια στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας, αλλά και μετά έχουμε ανασφάλειες. Και, μάλιστα, όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, ανασφάλειες που προκύπτουν από τα πρότυπα σεξουαλικότητας και ομορφιάς που μας έχουν “φορεθεί”. Εγώ προσωπικά σε αυτήν τη φάση της ζωής μου νιώθω υπέροχα με το σώμα μου, το αγαπώ και δεν θα άλλαζα κάτι. Έχω νιώσει, ανασφάλειες μικρούλα και επειδή ξέρω πως μπορεί να είναι η ψυχολογία ενός έφηβου κοριτσιού που βομβαρδίζεται με λάθος πρότυπα από παντού, γι’ αυτό μιλάω για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, από μόνο του είναι λυπηρό ακόμα και να γίνεται μια τέτοια ερώτηση σε ένα μουσικό event όπως συνέβη όταν ερωτήθηκα».

Οι παπαράτσι δεν είναι η μεγαλύτερη ενόχληση για την τραγουδίστρια, καθώς ξέρει πως να τους αποφύγει. Ωστόσο, αυτό που την εξοργίζει είναι όταν ένας άνθρωπος που δεν είναι φωτογράφος την απαθανατίζει, προφανώς για να «πουλήσει» την προσωπική της ζωή: «Όχι, ποτέ. Είναι η δουλειά τους και το κατανοώ απόλυτα. Από την πλευρά μου δεν προκαλώ ούτε πηγαίνω σε μέρη που ξέρω ότι υπάρχουν πάντα φωτογράφοι. Αλλά αυτό που όντως με έχει θυμώσει είναι όταν κατάλαβα ότι με τράβηξε φωτογραφία ερασιτέχνης, άνθρωπος που απλώς ήταν εκεί. Αυτό το βρίσκω μεγάλη παραβίαση και ανούσιο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!