Δέσποινα Βανδή: Ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό της στο «Mamma Mia»;

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι η πρωταγωνίστρια της θεατρικής ελληνικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Mamma Mia» και μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν.

Τον ρόλο που υποδύθηκε ο Pierce Brosnan στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου, δηλαδή τον Sam Carmichael, θα υποδυθεί ο Άκης Σακελλαρίου, στον ρόλο του Colin Firth (Harry Bright) θα είναι ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ στον ρόλο του Stellan Skarsgard (Bill Austin) θα δούμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Τις δύο φίλες της Donna θα υποδυθούν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαριέλλα Σαββίδου. Όσο για την κόρη της Donna, που στην ταινία υποδύθηκε η Amanda Seyfried, θα την υποδυθεί η Demy, έχοντας για μέλλοντα σύζυγο στο πλευρό της τον Άρη Μακρή.

Τη μουσική διεύθυνση της παράστασης θα έχει ο Ηλίας Καλούδης, τη χορογραφία θα επιμεληθεί η Άννα Αθανασιάδη, τα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού, τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος, ενώ η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο «Ακροπόλ». Φυσικά, η σκηνοθεσία, η απόδοση των κειμένων και των στίχων είναι της Θέμιδας Μαρσέλου, στην αυθεντική μουσική των Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus και στο αυθεντικό κείμενο της Catherine Johnson.