Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιος τραγουδιστής είναι το «next big thing» της Κύπρου; (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους τραγουδιστές στην Κύπρο, που όμως κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές και στην Ελλάδα, είναι ο Βαλεντίνος Βαλέας.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κατάφερε να «εισβάλει» από μικρός στο μουσικό γίγνεσθαι του νησιού της Αφροδίτης και ήδη μετράει σημαντικές συνεργασίες, την ώρα που η καριέρα του έχει συνεχώς ανοδική τροχιά.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κύπριου καλλιτέχνη κυκλοφόρησε το 2010 με το single «Επιμένω», σε συνεργασία με τον Ιωσήφ Σαρασίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους Master Tempo, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε η επιτυχία «Υπερβολές», σε μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους του Αργύρη Αράπη.

Σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε το τραγούδι με τίτλο «Αυτά Τα Ξαφνικά» το οποίο έφερε την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη, ο οποίος άλλωστε του ετοιμάζει το νέο του τραγούδι.

Το 2014 κυκλοφόρησε το single «Σε άλλον» σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους από τον -στιχουργό πολλών επιτυχιών στην Κύπρο- Ζήνωνα Ζιντίλη, ενώ ένα χρόνο αργότερα επανήλθε με το τραγούδι διά χειρός των Χάρη Κωστόπουλου και Ζήνωνα Ζιντίλη που έχει τίτλο «Μ’αυτά τα μάτια» και το οποίο έπαιξε στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με ονόματα πρώτης γραμμής από το ελληνικό λαϊκό στερέωμα όπως οι Θέμης Αδαμαντίδης, Αντύπας, Χάρης Κωστοπουλος, Δημήτρης Γιώτης, Γιώργος Τσαλίκης και Γιώργος Γιαννιάς.

189697 189694 189695189696

Πηγή: govastileto

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!