Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Zέτα Δούκα φωτογραφίζεται με μαγιό δύο μήνες μετά τη γέννα!

H ηθοποιός δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης φωτογραφήθηκε με μαγιό παρόλο που δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξή της στο People αναφέρει: «Ήθελα με κάποιον τρόπο να δείξω ότι είμαι περήφανη με το σώμα που έχω. Είμαι περίπου πέντε κιλά πάνω από το κανονικό, έχω κατακράτηση λόγω θηλασμού, το στήθος μου είναι πολύ μεγαλύτερο λόγω του θηλασμού και δεν ξέρω πώς θα είναι μετά, αλλά νιώθω πιο γυναίκα από ποτέ. Χαίρομαι που έδωσα χαρά στην κόρη μου και εκτιμώ το ανθρώπινο σώμα όσο ποτέ, γιατί έχει τεράστιες δυνατότητες. Θέλω να περάσω το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι ομορφιά είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αν έχω ανασφάλειες με τη σιλουέτα μου μετά τη γέννα; Ασφαλώς και έχω και πρέπει να μαζευτώ, γιατί πώς θα βγω στην παραλία με κυτταρίτιδα; Αλλά ξέρω ότι είναι κάτι παροδικό. Κάνω διατροφή, πάω με τον Μιχάλη για τρέξιμο, κάνω γιόγκα, ειδικές ασκήσεις, μάλαξη για την κατακράτηση, κάνω όλα όσα βοηθούν, αλλά δεν αγχώνομαι. Ξέρω πολλές γυναίκες που σταματάνε το θηλασμό, για να αποκτήσουν το σώμα που είχαν πριν. Αυτό για μένα δεν υπάρχει ως επιλογή, όταν ξέρεις ότι αυτό το σώμα είναι σε αυτή τη φάση για να θρέψεις το παιδί σου. Και τίποτα άλλο στον κόσμο δεν συγκρίνεται με αυτό».

Στην συνέχεια η ηθοποιός μ δεν έκρυψε πως την περίοδο που έμαθε ότι είναι έγκυος έκαναν χωριστές διακοπές με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζαντωνά, καθώς είχαν τσακωθεί. Όμως το μωρό τους βοήθησε να έρθουν πάλι κοντά.

ζετα

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!