Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαριάντα Πιερίδη εξομολογείται: «Μόλις έκανα επέμβαση για να μείνω έγκυος»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της, Δημήτρη Κατριβέση και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.

Μαριάντα Πιερίδη :«Από τη φύση μου δεν σκέφτομαι το γάμο. Βέβαια ποτέ δεν λέω ποτέ… Μερικά πράγματα απλώς προκύπτουν» εξομολογήθηκε στον Γιώργο Μιχαλόπουλο και το περιοδικό You weekly και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα δεύτερο παιδί! Μόλις έκανα και μία γυναικολογική εξέταση για να μπορέσω να μείνω ξανά έγκυος σε έναν χρόνο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά…»

Ο αγαπημένος της θέλει να αποκτήσει ένα παιδί; «Ο Δημήτρης, όπως κι εγώ, θέλει πολύ να κάνουμε ένα παιδί! Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας υπέροχος πατέρας… Βλέπω πώς συμπεριφέρεται στον γιο μου! Τον μεγαλώνει σαν δικό του παιδί…» είπε η τραγουδίστρια και εξήγησε ότι της είναι δύσκολο να συζητά για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Ειλικρινά δε ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Όμως εκ του αποτελέσματος και κρατώντας πια στην αγκαλιά μου τον Νικόλα μου θέλω να σου πω ότι όσο κι αν πόνεσα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη-που πόνεσα πάρα πολύ- για μένα θα είναι πάντα ο πιο γλυκός πόνος που μου χάρισε το παιδί μου! Εννοείται πως θέλω να ζήσω ξανά τη μητρότητα…».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!