Βίκυ Καγιά: «Ο Ηλίας δεν θα ήθελε η κόρη μας να ασχοληθεί με το μόντελινγκ»

Το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της Μπιάνκας και η μητέρα τη μκρής, Βίκυ Καγιά, μίλησε για τη ζωή με την κορούλα της και όσα έχει αλλάξει στη ζωή της.

Ήταν δύσκολη η στιγμή που έπρεπε να αποχωριστείς την κόρη σου για να επιστρέψεις στο Fashion Workshop;

«Όχι, γιατί δεν είχα ξεκινήσει ακόμη μαθήματα κι έτσι μπορούσα να την πάρω μαζί μου. Τους πρώτους 4 μήνες ήμουν μέρα νύχτα συνεχώς μαζί της. Σταδιακά επέστρεψα στη δουλειά και όταν έγινε αυτό με βοήθησε πολύ η μητέρα μου. Φυσικά έχω αλλάξει το πρόγραμμά μου. Δεν ξενυχτάω πια στο γραφείο. Το πρωί φεύγω από το σπίτι γύρω στις 10, μόλις η Μπιάνκα φάει τα φρουτάκια της, και φροντίζω να έχω επιστρέψει το αργότερο μέχρι τις 6.30 το απόγευμα, γιατί θέλω να την πάω στις κούνιες, να παίξουμε και να την κάνω μπάνιο. Όμως, τόσο εγώ όσο και ο μπαμπάς της είμαστε δύο δυναμικοί άνθρωποι που προσπαθούμε να παράγουμε έργο, υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε ως χώρα, κι αυτό θέλω να περάσω και στην Μπιάνκα».

Στα 20 σου ονειρευόσουν όσα ζεις σήμερα;

«Δεν είχα φανταστεί τίποτα από όλα αυτά. Νόμιζα πως στα 30 είσαι πια για απόσυρση. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια, αλλά δεν ήξερα το πώς θα συμβεί. Όλα όσα ήρθαν ήταν μια όμορφη έκπληξη και για μένα».

Έχεις σκεφτεί τι θα πεις στην Μπιάνκα για την καριέρα σου; Θα ήθελες να ακολουθήσει τα βήματά σου;

«Όταν μεγαλώσει, θα της πω από πού ξεκίνησε η μαμά και ο μπαμπάς της. Θα σταθώ και στις όμορφες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Δεν θέλω ούτε εγώ ούτε ο Ηλίας να επιλέξουμε το δρόμο της, αλλά να της εμφυσήσουμε την πεποίθηση πως θα πρέπει να έχει όραμα και στόχο να κάνει τα δικά της όνειρα πραγματικότητα. Θα επιθυμούσα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά είναι κάτι που δεν θα άρεσε στον μπαμπά της. Δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί η κόρη του. Για μένα, μακάρι να της άρεσε. Θα ήταν πολύ συγκινητικό να τη δω εξώφυλλο σε περιοδικό. Η ίδια όμως θα αποφασίσει τι θέλει…»

Είσαι ένα μοντέλο που κατάφερε να κάνει και διεθνή καριέρα. Δεν έχεις τις κλασικές γυναικείες ανασφάλειες;

«Όχι! Όμως, δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως υπήρξα μοντέλο. Επέλεξα μια δουλειά που έχει να κάνει με την εξωτερική ομορφιά, αλλά πιστεύω πως η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Αυτό που μας κάνει λαμπερούς είναι η ψυχή μας και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γαληνεύει», δήλωσε στο People.