Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα σχόλια στο Instagram που στεναχώρησαν την Ελένη Μενεγάκη! (ΦΩΤΟ)

Η παρουσιάστρια παρέα με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κύθνο και δημοσίευσαν διάφορες φωτογραφίες τους από εκεί. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής ανέβασε μια  φωτογραφία  στο λογαριασμό της στο Instagram όπου απεικόνιζε μια αστακομακαρονάδα.

βωγηδη

«Πεντανόστιμο οικογενειακό γεύμα  στην υπέροχη Κύθνο. Μακαρόνια με θαλασσινά». Πριν καλά καλά κάνει την ανάρτηση η Μενεγάκη , τα like άρχισαν να πέφτουν βροχή ωστόσο υπήρξαν πολλά επικριτικά σχόλια….

Η Ελένη ήρθε, όπως αναφέρει το Λοιπόν, σε δύσκολη θέση και βέβαια στη συνέχεια διέγραψε  τις συγκεκριμένες αναρτήσεις. Κανένας δεν προχώρησε σε υβριστικά σχόλια, ωστόσο τα ερωτήματα που διατυπώθηκαν σε πολλές περιπτώσεις ήταν σκληρά… «Καλά να περνάς! Αλλά μήπως είναι πρόκληση  για άλλους που όχι μόνο δεν μπορούν να ταξιδέψουν, αλλά δεν έχουν ούτε σκέτα μακαρόνια», έγραψε μια ακόλουθος της Ελένης , ενώ μια άλλη συμπλήρωσε «ρε Ελένη ωραία όλα αυτά. Πολύς κόσμος όμως από αυτούς που σε παρακολουθούν δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τίποτα από αυτά που παρουσιάζεις. Είναι πολύ άσχημο να τα βλέπουν  κάποιοι άνθρωποι όλα αυτά.». Οι φήμες θέλουν την Ελένη στεναχωρημένη και προβληματισμένη με αυτές τις αντιδράσεις μετά την επιστροφή της στην Αθήνα.

 

menegaoeq

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!