Αυτό είναι το σπίτι του Παντελίδη που αγόρασε λίγο πριν φύγει από τη ζωή (ΦΩΤΟ)

Από την ημέρα που ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, έρχονται συνέχεια νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Ένα από αυτά είναι και το πολυτελέστατο σπίτι στο Πανόραμα της Βούλας που αγόρασε μόλις δυο μήνες πριν το τροχαίο που του στοίχησε την ίδια του τη ζωή.

Δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το σπίτι αυτό, ανήκε στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος το πούλησε στον Παντελή Παντελίδη για 1 εκατομμύριο ευρώ και πως μάλιστα του είχε δώσει προκαταβολή και πως τα υπόλοιπα θα τα έδινα κατά την διάρκεια της συνεργασίας του.

Το περιοδικό Full, φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα όπως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που είναι δικηγόρος, αφού ο επιχειρηματίας έμενε εκεί με ενοίκιο και μάλιστα το ενοικίαζε στο όνομα της μητέρας του. Γι’ αυτό και το μόνο που είχε ζητήσει από τον τραγουδιστή μετά την αγορά του σπιτιού ήταν να μείνει για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να βρει το σπίτι που ήθελε και θα του κάλυπτε τις ανάγκες του.

Ο Παντελής Παντελίδης σύμφωνα με το περιοδικό αγόρασε την πολυτελέστατη μεζονέτα 844.410,59 ευρώ και όταν υπέγραψε τα συμβόλαια έδωσε στην ιδιοκτήτρια το ποσό των 494.410,59 ευρώ και το υπόλοιπο θα το κάλυπτε σε δυο δόσεις. Η πρώτη δόση ήταν 200.000 ευρώ και έπρεπε να καταβληθεί 30/6/2016 και η δεύτερη ήταν 150.000 ευρώ και έπρεπε να δοθεί 30/12/2016. Η πρώτη δόση πλησιάζει και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά τι θα κάνει, αφού ακόμα δεν έχει κάνει αποδοχή κληρονομίας.