Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η απόλυτη ανατροπή: Η Άμπερ Χερντ είχε συλληφθεί για επίθεση εναντίον της πρώην της (ΦΩΤΟ)

Η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι υπήρξε θύμα ξυλοδαρμού από τον Τζόνι Ντεπ, όχι μία, αλλά πολλές φορές με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του ηθοποιού, αλλά και να διεκδικεί μεγάλο μέρος της περιουσίας του. Όμως εκείνη ήταν που είχε συλληφθεί για βιαιοπραγία σε βάρος της πρώην της Τάσια Βαν Ρι.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα δημοσίευμα του TMZ, στις 14 Σεπτεμβρίου 2009 η Άμπερ Χερντ και η πρώην σύζυγός της είχαν έναν τρικούβερτο καυγά στο αεροδρόμιο του Σιάτλ.

070616142304_4309

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Χερντ άρπαξε το χέρι της Ρι και την χτύπησε με αποτέλεσμα η φωτογράφος να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας.
Η Χερντ συνελήφθη με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, οι αρχές τράβηξαν τις γνωστές φωτογραφίες υπόπτων και την επόμενη μέρα πέρασε από δίκη.

070616142305_5245

Μάλιστα το TMZ εξασφάλισε και το ηχητικό ντοκουμέντο από την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου ο εισαγγελέας αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη γιατί και οι δύο γυναίκες έμεναν στην Καλιφόρνια.

070616142306_6274

Στο ντοκουμέντο αυτό, ακούγεται επίσης ο δικαστής να λέει στην ξανθιά ηθοποιό ότι δεν την γλίτωσε και ότι θα μπορούσε ο ίδιος να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!