Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Πάνος Καλλίτσης στη Freddo:«Εχουμε σοκαριστεί» – Αστυνομικός ο ληστής του κομμωτή!

Εφημεριδα Freddo -Των Θέμη Μάλλη,  Βασίλη Χήτου

 

«Είμαστε συγκινημένοι πάνω απ όλα με τους αστυνομικούς εκείνους, που τέσσερις μήνες μας στήριξαν, μας κοίταξαν στα μάτια από την πρώτη στιγμή και μας είπαν αν και δεν είχαν κανένα στοιχείο, θα έβρισκαν τους δράστες! Υπάρχουν κι αυτοί οι έλληνες!» Είναι τα λόγια που μοιράζεται ο κομμωτής των διασήμων Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός του Ελενα Χριστοπούλου, αποκλειστικά στη Freddo,  αμέσως μετά την εξιχνίαση από την  Ασφάλεια Αττικής,  της αιματηρή απόπειρα ληστείας σε βάρος τους , τη νύχτα του Σαββάτου της 30ης Ιανουαρίου έξω από το σπίτι τους στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Δράστες είναι δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία, πυροβόλησαν τον κομμωτή έξω από το γκαράζ του σπιτιού του για να του αρπάξουν  τσάντα με μετρητά. Ο ίδιος και η σύζυγός του χθες, στη γενική αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναγνώρισαν στα πρόσωπα των τριών, τους δράστες της αιματηρής επίθεσης. Συγκλονίζει ωστόσο το γεγονός ότι ο ένας εξ αυτών είναι αστυνομικός που μάλιστα υπηρέτησε και στην ομάδα ΔΙΑΣ! Οι συνεργοί του, είναι ένας γνώριμος των αρχών, που βρισκόταν στη φυλακή και κατά τη διάρκεια της άδειάς του συμμετείχε στο χτύπημα. Μάλιστα αμέσως μετά επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα!  Ο τρίτος φερόμενος ως δράστης, είναι Πακιστανικής καταγωγής. Οι αρχές δεν αποκλείουν μάλιστα, η συμμορία να κρύβεται πίσω κι από άλλες επιθέσεις…

Μετά την είδηση της εξιχνίασης του αιματηρού χτυπήματος,  η Έλενα Χριστοπούλου, σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, είπε στη Freddo: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Η αστυνομία δούλεψε πάρα πολύ για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Είναι όντως σοκαριστικό ότι ο ένας δράστης είναι αστυνομικός. Και ηθικά είμαστε ικανοποιημένοι γιατί τώρα επιτέλους, όλοι θα βάλουν τελεία σε όλα τα σενάρια για συμβόλαια θανάτου και κυκλώματα που ακούγονταν, τις ανοησίες που μας ταλαιπωρούσαν τότε μέσα στο σοκ μας.»

 

Το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου, ενώ ο κομμωτής με τη σύζυγό του επέστρεφαν από το κομμωτήριο που ο Πάνος Καλλίτσης διαθέτει στο Παλαιό Ψυχικό,  οι ληστές τον περίμεναν στην πιλοτή του σπιτιού όπου και τον πυροβόλησαν. Μπροστά στην επίθεση ήταν και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς η μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε. Ο κομμωτής μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό κρατικό κι έπειτα στο Σωτηρία, έχοντας δεχθεί σφαίρες στα πόδια αλλά και το θώρακα. Όλοι τότε είχαν μιλήσει πραγματικά για θαύμα!

Περιγράφοντας την επίθεση η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση είχε καταθέσει: «Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε, από δεξιά κι αριστερά, δύο ανθρώπους με δύο πιστόλια να μας σημαδεύουν. Κατόπιν, επειδή ο Πάνος κλείδωσε το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει όπισθεν, αυτοί το είδανε και έριξαν την πρώτη σφαίρα στο τζάμι, σ’ εμένα, για να σπάσουν το παράθυρο και να μας βγάλουν έξω. Όταν συνέβη αυτό άνοιξα την πόρτα, βγήκα και τους είπα “Παιδιά πείτε μας τι θέλετε και μη ξαναρίξετε όμως”. Ήταν η πρώτη σφαίρα που χτύπησε εμένα στο χέρι. {…} Με τα πολλά βγήκαμε έξω… Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής. Όταν αυτοί άρχισαν να φέρονται κάπως σε εμένα, ο Πάνος, όντας χτυπημένος, και δεν ξέρω με τι σθένος, έπεσε πάνω τους. Εγώ με κάποιο τρόπο έφυγα προς τα πίσω και άρχισαν να τρέχω στον δρόμο και να φωνάζω βοήθεια και ότι μας σκοτώνουν. Τον Πάνο όμως τον είχαν χτυπήσει στο στήθος και στα πόδια»…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!