Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην freddo: Άντα Παπανδρέου-Ξεπερνά το χωρισμό στο γυμναστήριο

 

ΤΗΣ ΣΑΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREDDO

Με γυμναστήριο και διάβασμα ξεπερνάει τον χωρισμό της η Άντα Παπανδρέου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Freddo , η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου σιγά-σιγά αρχίζει και χαμογελά ξανά. Μάλιστα, ψάχνει νέους τρόπους να ξεφύγει, και αυτό της έχει κάνει πολύ καλό, αφού έχει ομορφύνει και είναι πιο κομψή. «Η Άντα το έχει ρίξει στη γυμναστική και διαβάζει βιβλία. Και τα δύο αυτά της έχουν κάνει πολύ καλό και είναι σε μια πάρα πολύ καλή και δημιουργική φάση», δηλώνει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της. H Άντα Παπανδρέου, όπως όλα δείχνουν, το έχει πάρει απόφαση και συνεχίζει τη ζωή της, μπαίνοντας και πάλι στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Όσον αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της εργένικης ζωής του ως συντροφιά έχει ένα άλλο πρόσωπο, που συναντά στις τακτικές αποδράσεις του στο εξωτερικό. Η μόνη γυναίκα που βρίσκεται πολύ κοντά του αυτή την περίοδο μένει εκτός Ελλάδος κι επικοινωνεί μαζί του κάθε φορά που εκείνος ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους ενώνει η αγάπη τους για την τεχνολογία και τη μουσική. Εκείνος, ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί της.

Ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στο κέντρο «Μαραλέτο», στο Ρίο, στο περιθώριο εκδήλωσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην πρωθυπουργός λέγεται ότι την ξεχώρισε όταν εκείνη πλησίασε για να τον ακούσει να μιλάει και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Παντρεύτηκαν το 1989 στο Καλέντζι. Για τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν ο δεύτερος γάμος, καθώς είχε προηγηθεί εκείνος με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου, με την οποία απέκτησε τον γιο του, Ανδρέα, ενώ με την Άντα έχει μία κόρη, τη Μαργαρίτα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!