Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε τον λόγο που αρχικά έκρυψε την καταγωγή της

Η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της εξήγησε τον λόγο που αρχικά έκρυψε την καταγωγή της.

Η δική σου ζωή πάντως μοιάζει με παραμύθι, αφού ξεκίνησες από το μηδέν και χτύπησες κορυφή. Νιώθεις πως είσαι μια μοντέρνα Σταχτοπούτα;

Νιώθω πολύ, πολύ τυχερή. Νιώθω ότι έχω αγγίξει το όνειρο μου. Όταν παλεύεις για κάτι και μετά το κατακτάς η χαρά σου είναι τεράστια.

Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είσαι από τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media. Νιώθεις ευθύνη κάθε φορά που πατάς το post;

Βέβαια την νιώθω, θέλει μεγάλη προσοχή γιατί τα social media εκτός από ενήλικο έχουν κι ανήλικο κοινό. Πρέπει λοιπόν να ανεβάζεις τα σωστά μηνύματα στα παιδιά αυτά που σε παρακολουθούν.

Μετά από εκείνη την συνέντευξη που μίλησες ανοιχτά για την καταγωγή σου νιώθεις πιο ανάλαφρη μέσα σου;

Όλα πρέπει να γίνονται την κατάλληλη στιγμή, μίλησα για το θέμα αυτό όταν ήθελα να το κάνω για μένα, δεν ήθελα να γίνει ντόρος και θέμα την επόμενη ημέρα. Ένιωσα πολύ ωραία που το είπα και πήρα πολλά μηνύματα από νέα παιδιά που βίωναν και βιώνουν ακόμη την ίδια κατάσταση με μένα.  Το 2016 είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, δυστυχώς 20 χρόνια πίσω οι αντιλήψεις και τα στερεότυπα ήταν διαφορετικά. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την καταγωγή μου, πάντα ήμουν, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή μας θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να ειπωθούν.

Πηγή: Αγορά

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!