Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Πάριος: «Δεν θα μπορούσα να ασκήσω σκληρή κριτική σε παιδιά που έχουν όνειρα»

Ο τραγουδιστής  σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε μεταξύ άλλων για τις κατακτήσεις του στο ωραίο φύλο αλλά και για τον λόγο που δε θα βρισκόταν στην κριτική επιτροπή ενός ριάλιτι.

Το όνομα Πάριος έπαιξε ρόλο στις σχέσεις σας με το γυναικείο φύλο;

AdTech AdΌχι, καλέ, τι ρόλο να παίξει; Εγώ δεν είμαι ο Σάκης Ρουβάς. Τότε που τραγουδούσαμε εμείς, έλεγαν «πάμε να ακούσουμε τον τάδε» και όχι «πάμε να τον δούμε» που λένε τώρα.

Πώς σας φαίνεται αυτή η εποχή;

Στείρα. Τι να πεις στον πιτσιρικά όμως; Κάθε φάση ζωής έχει τη δικαιολογία της. Πρέπει να ερωτευτείς και να περάσεις βίωμα για να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα διαφορετικά, να αποκτήσεις μια άλλη ματιά. Ας κατανοούμε και ας μην κατηγορούμε.

Αν ξεκινούσατε την καριέρα σας τώρα, θα πηγαίνατε σε κάποιο ριάλιτι;

Ποτέ. Και είμαι κάθετος στην άποψη αυτή. Έτσι κι αλλιώς, με τις επικρατούσες απόψεις, με το που θα με έβλεπαν, θα με έκοβαν. Γέμισε η Ελλάδα από νέα παιδιά που τραγουδούν ξενόγλωσσα τραγούδια. Να κάνουν καριέρα όλοι αυτοί πού; Στην Αμερική ή να πουλήσουν διάρκεια σε μια χώρα που θέλει να ακούει τη γλώσσα της; Κακά τα ψέματα, η διάρκεια στην Ελλάδα είναι συνυφασμένη με τα ελληνικά.

Κριτική επιτροπή θα γινόσασταν σε κάποιο ριάλιτι;

Δεν θα μπορούσα να ασκήσω σκληρή κριτική σε παιδιά που έχουν όνειρα ώστε να μην μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ, ούτε όμως και να πω ψέματα από φόβο μην τα πονέσω.

Έχετε παραδεχτεί ότι χάσατε κάποιες στιγμές από τα πρώτα σας παιδιά, καθώς εκείνη την εποχή βρισκόσασταν στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Δεν έχασα στιγμές, απλώς εκείνα με είχαν μεγαλύτερη ανάγκη. Αν τα ρωτήσεις τώρα, όλα αυτά τα έχουν ξεχάσει. Ήμουν πάντοτε κοντά τους και αν έχω να καμαρώνω για κάτι, είναι ότι υπήρξα καλός πατέρας.

Πηγή: Πρώτο θέμα

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!