Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι έκοψε τελείως από τη διατροφή της εδώ και δύο μήνες;

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως εδώ και δύο μήνες, έχει κόψει το κρέας, μια απόφαση που δεν σχετίζεται με κάποια δίαιτα αλλά με μια στάση ζωής.

«Το σκεφτόμουν καιρό και το αποφάσισα. Προς το παρόν, βέβαια, εξακολουθώ να τρώω ψάρια, άρα είμαι pescetarian και όχι vegetarian. Νιώθω πολύ καλύτερα από τότε που απέκλεισα το κρέας από τη ζωή μου, παρόλο που ο Παναγιώτης φτιάχνει καταπληκτικά steaks, τα μαρινάρει και τα ψήνει εκπληκτικά. Η αλήθεια είναι πως τον έχω επηρεάσει κι αυτόν και σκέφτεται να ακολουθήσει. Ήδη όταν μαγειρεύει, αναζητά εναλλακτικές στο κρέας λύσεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όσο για τα fitness tips που έχει, η ίδια αποκάλυψε: «Φέτος έχω καταφέρει να βάλω στο πρόγραμμά μου τη γυμναστική. Αρχικά δοκίμασα να κάνω κάτι πιο σκληρό προπονητικά, όπως το trx, αλλά λόγω ενός προβλήματος που έχω στον αυχένα δεν μου ταίριαξε αυτό το είδος άσκησης. Τελικά, επέστρεψα στα μαθήματα pilates, που βοηθά στα μυοσκελετικά θέματα, και κάνω και λίγο γιόγκα. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν προβληματίστηκα με το σώμα μου και τα επιπλέον κιλά μετά το μωρό, γι’ αυτό και άργησα αρκετά να επανέλθω πλήρως μετά την εγκυμοσύνη. Ήταν κάτι που δεν με απασχολούσε, προτεραιότητα ήταν το παιδί, όχι η σιλουέτα», δήλωσε στο περιοδικό People.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!