Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δεν θα πιστέψετε πως έγινε η γνωριμία της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου


Η Όλγα Λαφαζάνη ανέλαβε πρόσφατα τον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας στο «Πρωινούλι» του Ε, εκπληρώνοντας με τον τρόπο αυτό ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της. Διακριτική και συμπαθής παρουσία στην ελληνική τηλεόραση, η Όλγα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο «Thema People» και μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία της με τον σύζυγο της Νίκο Οικονόμου.

«Γνωριστήκαμε τυχαία από την κολλητή μου, τη Χρύσα, νονά της οποίας είναι η μητέρα του Νίκου. Τότε παρουσίαζα την εκπομπή στο TV MAGIC και είχα βγει απεριποίητη όταν συναντηθήκαμε. Τον Νίκο Οικονόμου τον γνώριζα φυσικά ως όνομα, αλλά δεν θυμόμουν ακριβώς την πορεία του. Έπαιζε στον Πανιώνιο τότε και βάλαμε στοίχημα ότι, εάν η ομάδα του κέρδιζε εκτός έδρας, θα βγαίναμε ραντεβού. Αλλά δεν τον πήρα σοβαρά και το ξέχασα. Τελικά όμως κέρδισε ο Πανιώνιος και όταν εκείνος με κάλεσε, πήγε να μου πέσει το τηλέφωνο γιατί ο Νίκος μου άρεσε. Μάλιστα στο πρώτο μας ραντεβού μου είπε: ‘’Εσένα θα σε παντρευτώ’’ και βέβαια γέλασα. Σκέφτηκα ότι τα ίδια λέει σε όλες. Τελικά έκανα λάθος», αποκαλύπτει η γνωστή παρουσιάστρια.
Όσο για το τι ήταν αυτό που την κέρδισε και έκανε το επόμενο βήμα μαζί του, η ίδια εξομολογείται: «Η αποφασιστικότητα και η δύναμη του. Ο Νίκος έχει τόσο ισχυρή προσωπικότητα ώστε με παρασύρει σαν χείμαρρος», ενώ προσθέτει: «Είναι πολύ αυστηρός κριτής για εμένα αλλά ταυτόχρονα είναι και ο πιο φανατικός θαυμαστής μου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Πρωινούλι’’ μου είπε: ‘’Ούτε να το σκέφτεσαι, είναι ευκαιρία’’. Γενικά, ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που με ωθεί να προχωρήσω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!