Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διάσημη ηθοποιός μας κούφανε: «Ακούω μηνύματα από το αγέννητο μωρό μου…»

Από έμβρυο φαίνεται πώς το μωρό της είναι απαιτητικό και ό,τι ζητά θέλει να γίνεται αμέσως. Αυτό κάνει και η διάσημη μαμά, ακούει το αγέννητο μωρό της και κάνει ότι αυτό ζητήσει.

Αν και η εγκυμοσύνη της ομολογουμένως μας ξάφνιασε μιας και κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει τρίτο παιδί με τον εν διαστάσει σύζυγό της, η γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε στη χθεσινή βραδινή εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη ότι το αγέννητο μωρό της επικοινωνεί μαζί της, καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η 30χρονη, αποκάλυψε μερικές συζητήσεις που έχει με το έμβρυο!

AdTech Ad«Δεν ακούς τη φωνή του αλλά ακούς τα μηνύματά του, αν θες πραγματικά να τα ακούσεις!», είπε στον Jimmy Kimmel. Η μητέρα του 3 ετών Noah Shannon και του 2 ετών Bodhi Ransom, εξήγησε ότι η νεότερη έκδοση της οικογένειάς της, επιμένει να μείνουν κάπου αλλού κατά την άφιξή της.
megan fox jimmy kimmel b58d22e3 07d8 4dca 93ed 1bcc0ec5fad0
«Για παράδειγμα, αυτό το μωρό θέλει να μείνουμε κάπου αλλού. Και έτσι μετακομίζουμε σε ένα νέο διαφορετικό μέρος στο Los Angeles γιατί νιώθω ότι εκεί θέλει να ζήσει αυτό το νέο μωρό!»

Η Μegan Fox, εμπιστεύεται το μωρό της και πιστεύει ότι θα είναι αρκετά έξυπνο όταν μεγαλώσει. «Επίσης, νιώθω ότι αυτό το μωρό μου λέει ότι θα είναι ένας άλλος Wernher von Braun ή ένας Elon Musk, κάτι σαν super ιδιοφυΐα!», συνέχισε να λέει στον παρουσιαστή που την κοιτούσε έκπληκτος.

megan fox f6e7a51a b831 4001 b33e 2c99cc1d46a3

Εκτός από τη μετακόμιση όμως, η μέλλουσα για τρίτη φορά μαμά προετοιμάζει και τα δυο της αγόρια, να γίνουν μεγάλοι αδερφοί. «Τους δείχνω μια παιδική κούκλα και τους εξηγώ από που το μωρό θα βγει. Ο Bodhi επίσης βρίσκει αρκετά αστείο το γεγονός ότι ένα μωρό τρέφεται από το στήθος. Ο μεγαλύτερος γιος μου είναι λίγο αγχωμένος αλλά είναι αρκετά ενθουσιασμένος!».

Και ενώ η Megan Fox, ανυπομονεί να επεκτείνει την οικογένειά της εύχεται να μπορούσε να το κάνει χωρίς να περάσει τη διαδικασία του τοκετού. «Είναι εύκολο να το κάνεις. Από το 2012, μέχρι τώρα, σχεδόν γεννάω και ένα παιδί. Το έχω συνηθίσει. Αυτή τη φορά νιώθω περισσότερο έτοιμη, γιατί γνωρίζω πόσο πρόκειται να πονέσω κατά τη διάρκεια του τοκετού. Αγχώνομαι και μόνο στη σκέψη. Ο πόνος δεν είναι αστείος!».

megan fox 3 d6306227 37f2 4d0a 8b3e ac78b0948c51

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!