Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα της δασκάλας από την Κέρκυρα, που τον έκανε να δακρύσει (ΦΩΤΟ)

Κάθε φορά που θα ανεβάσει μία φωτογραφία στα social media του γίνεται πανικός. Ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους Έλληνες με τους πιο πολλούς followers και κάθε post του κατακτά ρεκόρ likes και σχολίων. Στην τελευταία του ανάρτηση ένα από τα σχόλια ήταν ιδιαίτερο και συγκινητικό.

Πρόκειται για μία δασκάλα από τον ιδιαίτερη πατρίδα του την Κέρκυρα η οποία έγραψε το εξής: “Καλησπέρα! Το 1999 -2000 υπηρέτησα καθηγήτρια στο 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν οι μαθητές μου ήταν αυτό ” Κυρία ξέρετε κάτι; Αυτό το Γυμνάσιο τελείωσε ο Σάκης Ρουβάς και αυτή ήταν η αίθουσα του” Από εκείνη την στιγμή που είδα τον ενθουσιασμό στα μάτια των παιδιών αυτών παρακολουθώ την πορεία σου κ έχω να πω μόνο Μπράβο!!”

Μέσα στα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια, αυτό της δασκάλας παίρνει ξεχωριστό νόημα. Γιατί επιβεβαιώνει όχι απλά την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του αλλά και την εκτίμηση που τρέφουν για εκείνον και τα 25 χρόνια της ανοδικής πορείας του.

Γιατί είναι για εκείνον επιβράβευση όχι μόνο για αυτά που κάνει στα επαγγελματικά αλλά και για την τοποθέτησή του στα πράγματα.

Ο Σάκης είναι πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ και αρθρώνει πολιτικό λόγο.

DSDBB D