Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονιστικό: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες του Τόμας Πρωτόπαπα τρια χρόνια μετά τον θάνατο του! (ΦΩΤΟ)

Τρία χρόνια μετά το θάνατο του ηθοποιού έρχονται στο φως της δημοσιότητας εικόνες από την τελευταία φωτογράφιση που έκανε για το Down Town Κύπρου.

Η είδηση του τροχαίου στην Αττική Οδό, στο οποίο ενεπλάκη σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, που προσευχόταν για 66 μέρες να γίνει καλά. Δυστυχώς, όμως, στις 21 Μαΐου και μετά από μια σκληρή μάχη, ο Τόμας Πρωτόπαπας φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 25 χρονών.

Ο καλός του φίλος Γιώργος Πράσινος θέλοντας να τιμήση τη μνήμη του δημοσίευσε την τελευταία συνέντευξη που του παραχώρησε μια μέρα πριν το τροχαίο, αποκαλύπτοντας τη θετική πλευρά του.

«Σαν Τόμας θεωρώ ότι όταν έχεις τα φώτα πάνω σου -λόγω επαγγέλματος- έχεις δυο δρόμους να ακολουθήσεις: είτε το βλέπεις εγωιστικά και κοιτάς μόνο το συμφέρον σου, είτε χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη που έχεις για να δώσεις το καλό παράδειγμα, ευελπιστώντας ότι έστω και ένας θα σε μιμηθεί» και στην συνέχεια πρόσθεσε:«Αν δεν έχουμε αισιοδοξία, να τα παρατήσουμε όλα να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να περιμένουμε τον θάνατό μας. Η θετική μας σκέψη, η αισιοδοξία, η ελπίδα είναι αυτό που μας δίνει την ώθηση να κάνουμε πράγματα, ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο. Ελπίζοντας και ενεργώντας για το καλύτερο…»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!