Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: «Ο Τζόνι Nτεπ προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ Χέρντ με μαξιλάρι»!

Ριάλιτι έχει καταντήσει η προσωπική ζωή του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χέρντ, καθώς η απόφαση της 30χρονης ηθοποιού να κάνει αίτηση διαζυγίου καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, έβγαλε όλα τα άπλυτα της σχέσης τους στη φόρα.

Μετά τον κωμικό ηθοποιό Νταγκ Στανχόουπ που βγήκε και δήλωσε πως η Χερντ είχε πει στον Ντεπ πως θα τον εγκαταλείψει και τον εκβίαζε για να της δώσει όσα του ζητούσε ώστε να μην μιλήσει, τώρα βγήκε μια φίλη της 30χρονης σταρ και μιλώντας στην «Page Six» της «New York Post», περιγράφει έναν άγριο καυγά που είχε το ζευγάρι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως αποκαλύπτει, η Χερντ της έστειλε μήνυμα και εκείνη έτρεξε στο διαμέρισμα της στο Los Angeles, όπου την βρήκε χτυπημένη και μελανιασμένη. Μάλιστα της έλειπε και μια τούφα από τα μαλλιά:

«Το περιστατικό με σόκαρε, καθώς η Άμπερ μου εμπιστεύτηκε πως φοβόταν για την ζωή της εκείνη την ημέρα, αποκαλύπτοντας μου πως ο Τζόνι Ντεπ προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι ενώ ήταν “φτιαγμένος”», προσθέτοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 52χρονος σταρ την κακοποιούσε.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!