Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Λύγισε» το Instagram Ελληνίδα παρουσιάστρια μετά τις αποτυχημένες εξωσωματικές! (ΦΩΤΟ)

Το δικό της μήνυμα για όσες γυναίκες κάνουν εξωσωματικές, έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ελληνίδα παρουσιάστρια. .

Η 37χρονη Ελληνοαμερικανίδα πόζαρε σε εξωτικό προορισμό με ένα κίτρινο μπικίνι, χωρίς να κρύψει πως οι τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε τους προηγούμενους μήνες, είχαν το σωματικό και συναισθηματικό τους τίμημα.

Η Μαρία Μενούνος κάτω απο την φωτογραφία έγραψε:«Mετά από μήνες και μήνες εξωσωματικών, δεν ένιωθα πια ο εαυτός μου. Είμαι χαρούμενη που μπορώ και ποστάρω αυτή την φωτογραφία, και σας λέω ότι νιώθω ξανά “εγώ”. Όλο αυτό έχει το συναισθηματικό και σωματικό του τίμημα. Μετά από μερικές εβδομάδες προπόνησης, αισθάνομαι πως επανήλθα στα φυσιολογικά μου. Όποια έχει κάνει εξωσωματική, γνωρίζει για τι ακριβώς μιλάω. Αυτές οι διακοπές μου ήταν απαραίτητες, και νιώθω ευλογημένη που μπορώ και τις κάνω! Να σημειώσω ότι η φωτογραφία δεν έχει φίλτρα έτσι;», συγκλονίζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

menounos.jpg

Να σας θυμίσουμε πως η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αρραβωνιάστηκε με τον επι 18 χρόνια σύντροφο της Κέβιν Αντεργκάρο και πριν δυο μήνες της έκανε πρόταση γάμου με μονόπετρο, και ξεκίνησαν αμέσως τις διαδικασίες ώστε να γίνουν γονείς, χωρίς μέχρι στιγμής να τα έχουν καταφέρει.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!