Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκαλύψεις σοκ: Η Άμπερ Χερντ εκβίαζε τον Τζόνι Ντεπ!

 

 

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο χωρισμός του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χέρντ, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως παίρνουν διαζύγιο.

Από την μια η 30χρονη ηθοποιός ζητά ασφαλιστικά μέτρα υποστηρίζοντας ότι φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα λόγω της σωματική, συναισθηματικής και λεκτικής κακοποίησης που υπέστη αυτούς τους 15 μήνες έγγαμου βίου από τον Τζόνι Ντεπ και από την άλλη, η πρώην σύντροφος του, Βανέσα Παραντί αλλά και η 17χρονη κόρη του 52χρονου σταρ υποστηρίζουν πως ο διάσημος σταρ είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος, ο οποίος δεν θα σήκωνε χέρι σε γυναίκα.

Στους υπερασπιστές του ηθοποιού, συγκαταλέγεται και ο κωμικός ηθοποιός Νταγκ Στανχόουπ, ο οποίος με ένα κείμενο σε στήλη του «The Wrap», αποκάλυψε, πως η 30χρονη Άμπερ είχε μηνύσει στον Ντεπ πως θα τον εγκαταλείψει, απειλώντας τον πως θα πει δημόσια ψέματα για εκείνον με κάθε δυνατό τρόπο, αν δεν συμφωνήσει με τους όρους που θα του θέσει.

«Έβλεπα τον Τζόνι να “δολοφονείται” στα social media. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα τις κατηγορίες εναντίον του, ήξερα πως είναι μ@λ@κίες».

Μάλιστα τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του Μπίνγκο, ήταν στο σπίτι του Ντεπ πριν συμβεί η υποτιθέμενη επίθεση στην Άμπερ, όπου παρατήρησαν την «κακή» διάθεση του ηθοποιού. Αρχικά, πίστευαν πως οφειλόταν στο ότι πέθανε η μητέρα του, αλλά εκείνος τους αποκάλυψε πως είχε προβλήματα με την Άμπερ:«Ανοίχτηκε σε εμάς με τον πιο ευάλωτο τρόπο. Η Άμπερ τον εκβίασε και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο διασύρει τώρα τον Τζόνι. Την βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια να τον γ@μ@ όλη την ώρα. Όλοι του οι φίλοι και ο κοντινός του κύκλος είχαμε την ίδια άποψη αλλά φοβόμασταν να του την πούμε από φόβο μήπως μας σπρώξει μακριά. Δεν θέλαμε να μας πετάξει από τον φιλικό κύκλο επειδή απλά θα του λέγαμε την αλήθεια, δηλαδή ότι ο Αυτοκράτορας είναι γυμνός!»

Το ίδιο εκείνο βράδυ αναφέρει ο Στάνχοουπ, πως αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Ντεπ, έπειτα από καυγά που είχε με την Άμπερ. Την επόμενη μέρα, η είδηση της κακοποίησης της, έκανε το γύρο του κόσμου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!