Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής: «Μια θαυμάστρια τρελάθηκε εξαιτίας ενός τραγουδιού μου και νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρείο» (VIDEO)

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι θαυμάστριες τραγουδιστών, εξαιτίας της λατρείας που τους έχουν, ξεπερνούν τα όρια και καταφεύγουν σε παράλογες κινήσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα», ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Κοινούσης, έκανε την δική του αποκάλυψη για ένα αδιανόητο περιστατικό που έχει συμβεί με θαυμάστρια του στο παρελθόν.

Η κοπέλα που τόσο τον θαύμαζε κατέληξε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο, καθώς τρελάθηκε ακούγοντας ένα τραγούδι του: «Πολλές φορές η αγάπη γίνεται εχθρός των ανθρώπων, όταν είναι ανεξέλεγκτη. Φτάνει σε καταστάσεις που δεν βγαίνουν σε καλό. Είχα γράψει ένα τραγούδι που έλεγε “στην ατέλειωτη άσφαλτο, στον ατέλειωτο δρόμο”. Δεν ξέρω για ποιον λόγο, μια γυναίκα μου είχε υπερβολική αγάπη έως λατρεία και με αυτό το τραγούδι που άκουγε συνέχεια, έχασε τα λογικά της. Κάποια στιγμή μάθαμε ότι η Όλγα έχασε το μυαλό της και είναι στο ψυχιατρείο», εξομολογείται ο διάσημος ερμηνευτής.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!