Δείτε ποια γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της (ΦΩΤΟ)

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος.

Ο γάμος της με τον πρώην πρέσβη του Ισραήλ, στην Ελλάδα Ραμ Αβιράμ τελέστηκε στο δημαρχείο της Αθήνας ενώ αργότερα ακολούθησε δεξίωση με καλεσμένους πολλά πρόσωπα του πολιτικού χώρου.

Την είδηση του γάμου της είχε αποκαλύψει η ίδια η Μαριάννα Πυργιώτη, για την οποία γίνεται λόγος, στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», τον Γενάρη.

«Το λέω με λίγη καθυστέρηση. Δηλαδή η πρόταση γάμου έγινε πριν 3 -4 χρόνια και αποφάσισα τώρα. Είπα ότι αν ξαναπαντρευτώ ποτέ μου, γιατί επαναλαμβάνω δεν είχα ξαναπαντρευτεί ποτέ στο ενδιάμεσο, λέω αν ξαναπαντρευτώ, θα παντρευτώ εσένα. Είναι ο Ραμ Αβιράμ ο καλός μου, ο πρώην πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα. Εσείς θα τον ξέρετε, εκείνη την εποχή το 2004. Συναντηθήκαμε τότε και είμαστε 10 χρόνια μαζί και είπα κάποια στιγμή αν πω «ναι» στην πρόταση γάμου που είχε γίνει προ τριετίας. Ο Ραμ τον μισό καιρό μένει στην Ελλάδα, μένουμε μαζί και ταξιδεύει και στο Τελ Αβίβ. Έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον, είναι 60 χρονών. Τώρα διδάσκει στο πανεπιστήμιο. Όσο περνά ο καιρός μοιράζουμε το χρόνο μας.

Είχαμε πάει ταξίδι στη βόρειο Ινδία, στα Ιμαλάια και κάπου στα 4.850 μέτρα, μέσα σε μια σκηνή, ήταν απ’ έξω οι καμήλες οι βακτριανές, έβγαλε ένα κουτάκι, είχε μέσα ένα υπέροχο μονόπετρο και μου είπε «θα με παντρευτείς;». Ούτε λουλούδια, ούτε βιολιά, ούτε τίποτα. Σου λέω οι καμήλες ήταν απ’ έξω και κάτι γελάδια.

Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία, αλλά θα είναι πολιτικός γάμος κατ΄ ανάγκην. Στο δημαρχείο θα μας παντρέψει ο κ. Καμίνης και κουμπάρα θα είναι η Κάτια Μακρή», είχε πει.

Μαριάννα-Πυργιώτη-900x1350

Παντρεύτηκε η Μαριάννα Πυργιώτη τον πρώην πρέσβη του Ισραήλ, Ραμ Αβιράμ