Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαριόν Κοτιγιάρ χωρίζει την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ; (ΦΩΤΟ)

Οι φήμες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να έχουν εκρηκτικούς καυγάδες, με τους δύο διάσημους ηθοποιούς να μην είναι πεπεισμένοι πως αξίζει η προσπάθεια να πολεμήσουν για τον γάμο τους. Ανάμεσα σε όσα ακούγονται ότι συμβάλλουν στο τέλος του γάμου τους είναι ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής της Αντζελίνα Τζολί που φέρεται να καπνίζει και να πίνει υπερβολικά και να τρώει σπάνια.

Ενώ ο γάμος τους φαίνεται να θερράπευσε το ρήγμα προσωρινά, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ άρχισαν να τσακώνονται ξανά. «Ο ενθουσιασμός του γάμου τους έκρυψε τα προβλήματα, αλλά το τελευταίο διάστημα υπήρχαν εκρηκτικές μάχες. Κανένας από τους δύο δεν είναι σίγουρος ότι θα έπρεπε να προσπαθήσει», ισχυρίζεται πηγή στο Design & Trend.

Αν και ο Μπραντ Πιτ προσπάθησε να αλλάξει τις ανθυγιεινές συνήθειές της, δεν τα κατάφερε. «Η Αντζελίνα Τζολί ίσα που τρώει και κάθε βράδυ πίνει κρασί και καπνίζει. Ο Μπραντ Πιτ έχει κουραστεί να προσπαθεί να την πείσει να προσέχει περισσότερο τον εαυτό της. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπει τη γυναίκα που αγαπά να καταστρέφεται».

Ο διάσημος ηθοποιός είναι προβληματισμένος από τους «δαίμονες» που μαστίζουν τη σύζυγό του, με την Αντζελίνα Τζολί να έχει αποτραβηχτεί από κοντά του αλλά και τα παιδιά τους. Φέρεται να ζηλεύει αφόρητα για το πόσο στενή έχει γίνει η σχέση του με τη Μαριόν Κοτιγιάρ με την οποία ο 52χρονος ηθοποιός έχει έρθει κοντά καθώς γυρίζουν μαζί την ταινία “Allied”.

Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να πιστεύει πως ο 52χρονος ηθοποιός την πρόδωσε με τη συνάδερφό του Μαριόν Κοτιγιάρ. «Του είπε πως αισθάνεται προδομένη. Θυμώνει απίστευτα όταν ο άντρας της σχολιάζει πόσο χαριτωμένη είναι η προφορά της Κοτιγιάρ και της λέει πόσο καλή ηθοποιός είναι». Δημοσίευμα του περιοδικού OK θέλει την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου, ενώ άλλα δημοσιεύματα θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να ελπίζει πως ο γάμος τους μπορεί να σωθεί.

Δείτε την Μαριόν Κοτιγιάρ:

marionbasiki

Πηγή: Ιnquisitr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!