Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη της για τα στημένα παπαρατσικά!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τις παπαράτσι φωτογραφίες που τη βγάζουν με το παιδί ή μόνη της και αποκάλυψε εάν έχει κάνει στημένο παπαρατσικό θέμα.

«Ακόμα και σήμερα βλέπω φωτογραφίες μου με το παιδί αγκαλιά την ώρα που μπαίνουμε στο σπίτι μας και, ειλικρινά, τις περισσότερες φορές δεν έχω καν αντιληφθεί το φωτογράφο» ομολογεί.

Της έχουν ζητήσει ποτέ να κάνει κάποιο «στημένο» παπαρατσικό θέμα; «Στο παρελθόν, κατά καιρούς, μου το πρότειναν, αλλά επειδή η απάντησή μου ήταν “δεν υπάρχει περίπτωση”, η συζήτηση τελείωνε εκεί. Δεν έχω κάνει ποτέ στημένο παπαρατσικό. Είναι μια λογική που δεν μου αρέσει καθόλου. Βέβαια, ένα τέτοιο προσυμφωνημένο φωτογραφικό θέμα σίγουρα είναι πολύ πιο κολακευτικό, γιατί τουλάχιστον ξέρεις πως σε φωτογραφίζουν και βγαίνεις ωραίος!» λέει γελώντας και μετά παίρνει στα χέρια της το μαγνητοφωνάκι της δημοσιογράφου του περιοδικού people και δηλώνει: «Λοιπόν, αναγνώστες, αν δείτε περιποιημένο “παπαρατσικό” θέμα, δεν είναι παπαρατσικό αυθεντικό. Στο κανονικό βλέπεις κάπως περίεργες τις φάτσες, γιατί δεν είναι προετοιμασμένες για αυτό που τους συμβαίνει!».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!