Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας παρουσιάστρια πρωινής ζώνης!

Η γνωστή παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επισημοποίηση της σχέσης της με τον επί 7 χρόνια σύντροφο της, Κωνσταντίνο Λιάπη.

«Η πρόταση γάμου έχει γίνει. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε μαζί σχεδόν 7 χρόνια, ακούγονται πολλά αλλά νιώθω ότι έχουν περάσει τα μισά. Μαζί του αποκλείεται να βαρεθείς. Είναι γεμάτος ζωή και ενέργεια, έχει το καλύτερο χιούμορ που ξέρω σε άνδρα. Παρόλο που δουλεύει πολύ και έχει ένα σωρό άγχη, όταν γυρνά σπίτι είναι με το χαμόγελο», εξομολογήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην εφημερίδα «Aγορά».

161115091659 9470

Ποια είναι, όμως, η πιο ωραία έκπληξη που της έχει κάνει ο σύντροφός της; «Πάρα πολλές εκπλήξεις κατά καιρούς μου έχει κάνει, από πάρτι γενέθλιων, ταξίδια αλλά και καθημερινές εκπλήξεις. Νομίζω αυτή που αγάπησα περισσότερο ήταν ένα ρομαντικό ταξίδι που είχε κανονίσει κρυφά με σύμμαχο την Ελεονώρα Μελέτη για να μην πάρω χαμπάρι και πραγματικά τα κατάφερε πολύ καλά γιατί το έμαθα  λίγες ώρες πριν ταξιδέψουμε. Μου αρέσει ο άντρας με τρόπους, με παιδεία, που ενημερώνεται κι έχει άποψη κι επιχειρήματα», αποκάλυψε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!