Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Παπαδόπουλος: Τι απαντά στα σχόλια περί φωνητικής ομοιότητας με τον Χατζηγιάννη;

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής σχολιάστηκε ως ο επόμενος «Μιχάλης Χατζηγιάννης», ενώ πολλοί μιλούσαν για την μεγάλη ομοιότητα στη χροιά της φωνής τους. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια για τη μεταξύ τους σχέση;

«Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε από την Κύπρο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές, σε μαγαζιά και σε αεροδρόμια. Ξέρει για τη σύγκριση που γινόταν, όμως δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα. Όποτε πήγαινε κάποιος από την παρέα να το αναφέρει, εμείς απλά γελούσαμε. Θεωρώ πως κανείς από τους δυο μας δεν έχει να αποδείξει κάτι και στο κάτω κάτω οι φωνές μας δεν μοιάζουν και τόσο πολύ» τόνισε στο People.

Ο Γιώργος, εκτός από τραγουδιστής, είναι και ταλαντούχος συνθέτης. «Όταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν ένιωθα έτοιμος να δώσω τραγούδια. Ήθελα πρώτα ο κόσμος να με μάθει ως ερμηνευτή και μετά ως συνθέτη. Η πρώτη φορά που έδωσα κομμάτι σε άλλον καλλιτέχνη ήταν το “Δεν μπορώ να κοιμηθώ” στην Τάμτα, το 2009. Θα σου πως βέβαια πως μέσα στα χρόνια που δίνω τραγούδια έχω εισπράξει και αχαριστία από συναδέλφους. Μάλιστα, έχω πάρει τραγούδια πίσω, διότι κάποιος ήταν αγενής και αισθάνθηκα προσβεβλημένος» εξομολογείται.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!