Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκάλυψη:Στην γυναίκα της γύρισε η Amber Heard μετά τον χωρισμό με τον Johnny Depp

Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για το ερωτικό παρελθόν της Άμπερ Χερντ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες η 30χρονη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα επειδή ισχυρίζεται πως την κακοποιούσε σωματικά, συναισθηματικά και λεκτικά με αποτέλεσμα να φοβάται για την ζωή της.

Σύμφωνα με την «The Mirror», η Άμπερ Χερντ, η οποια παλαιότερα έχει δηλώσει πως είναι bisexual, είχε παντρευτεί με την επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Τάσια Βαν Ρι.

Επικαλούμενη νομικά έγγραφα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι δυο γυναίκες πριν από 8 χρόνια υπήρξαν παντρεμένες και αποφάσισαν το 2011 να κάνουν μια ιδιωτική τελετή στη Νέα Υόρη, ζητώντας από τους καλεσμένους τους να το κρατήσουν μυστικό.

spl409965_002.jpg

Μετά τον χωρισμό τους, η Άμπερ δεν χώρισε ποτέ την σύζυγό της (καθώς ο γάμος δεν ήταν «νόμιμος») αλλά το 2013 ζήτησε να αλλάξει πάλι το όνομα της σε Άμπερ Χερντ, κάτι που τελικά συνέβη, μόλις τρεις μήνες πριν τον αρραβώνα της με τον Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι καλές σχέσεις που εξακολούθησε να έχει με την Τάσια Βαν Ρι με την ηθοποιό μετά το «διαζύγιο» τους, ενοχλούσε τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος λέγεται πως τρελαινόταν στην ιδέα ότι οι δυο τους διατηρούν ακόμα επαφές.

spl1117451_012.jpg

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!