Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo:«Droulias Brothers»-Οι κούκλοι λυράρηδες κάνουν… επανάσταση!

Της Σπυριδούλας Τριάντου- Εφημερίδα Freddo

Θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ  εξαιτίας της εμφάνισής τους, όμως τους κέρδισε η μουσική! Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας και ο 23χρονος Ηλίας Δρούλιας, τα αδέρφια με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, το τελευταίο καιρό μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers» και προκαλούν «επανάσταση» με τις μαντινάδες, τη λύρα και το νταούλι τους. Σε κάθε τους τηλεοπτική εμφάνιση αναστατώνουν το πλατό ενώ ο κόσμος  τους αποθεώνει σε κάθε live.

Στα κλαμπ και τα μαγαζιά που εμφανίζεται γίνεται το αδιαχώρητο, ενώ έχουν ήδη δημιουργήσει θηλυκή -«θύελλα» που τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα. Παράλληλα με τις σπουδές τους, ο Κωνσταντίνος σπουδάζει Τεχνολογία στα ΤΕΙ Αθήνας, και ο Ηλίας Οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, έκαναν τα πρώτα τους μουσικά βήματα από τα τοπικά πανηγύρια της Μυκόνου και εδώ και μερικούς μήνες κατάφεραν να φέρνουν την «επανάσταση», όπως λέει και το καινούργιο τους τραγούδι, και να τα κάνουν όλα… «ανάστα» με το μουσικό-ξεσηκωτικό σόου που παρουσιάζουν.

Πως βιώνετε τον τελευταίο καιρό την επιτυχία;

Κ.Δ: Πραγματική επιτυχία για εμάς σημαίνει συστηματικά και καθημερινά να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Καθημερινά να προσφέρουμε σε χιλιάδες κόσμο μέσα απ’το έργο μας. Να έχουμε επιτύχει πλήρη οικονομική ελευθερία, αλλά να δουλεύουμε , να δημιουργούμε και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο, συνεχίζοντας να κάνουμε  αυτό που μας αρέσει»

Είστε Κρητικοί αλλά και Μυκονιάτες… Τι από τα δυο κυριαρχεί πιο πολύ μέσα σας;  Ο κοσμοπολίτικος αέρας του νησιού της Μυκόνου ή το αυστηρό προφίλ των Κρητικών;

«Είμαστε από αυτά τα δυο υπέροχα νησιά της Ελλάδας μας. Νομίζω πως έχουμε ένα mix και από τα δυο νησιά εκεί που πρέπει έχουμε το απαραίτητο αυστηρό προφίλ και ταυτόχρονα σε άλλες περιπτώσεις μας βγαίνει και το πιο χαλαρό της Μυκόνου»

Ποιοι οι στόχοι σας στον χώρο της μουσικής;

Η.Δ. «Οι στόχοι μας από την αρχή που ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με την μουσική ήταν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε γενικά είμαστε παιδιά που βάζουμε τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται!!! Ακόμα και της σχολές μας δεν της έχουμε αφήσει και προσπαθούμε να τα συμβαδίζουμε αρμονικά και τα δυο!»

Είστε ωραία παιδιά. Βοήθησε αυτό για να κλείσετε δουλειές;

Κ.Δ: «Σίγουρα το να είσαι ωραίο παιδί  σε βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις. Αλλά η ομορφιά είναι υποκειμενική άρα ο κόσμος κρίνει αν είσαι ωραίος η όχι! Νομίζουμε πως όλο το πακέτο βοηθάει στο να κλείσεις μια δουλειά!»

Η.Δ: «Ποτέ κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά να ψάχνει  και να αναδεικνύει την ομορφιά από μέσα του»

Πως σας αντιμετωπίζουν  οι γυναίκες;

Κ.Δ: «Ο γυναικείος κόσμος γενικά μας στηρίζει στης εμφανίσεις μας και εντός και εκτός Αθήνας.

Η.Δ: «Αγαπάμε το γυναικείο φύλο και θέλουμε να περνάνε καλά. Μέσα από τη μουσική μας τις αποθεώνουμε, και δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα να τις βλέπεις όλες όρθιες.

 

Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσατε να παίζεται σε πανηγύρια στη Μύκονο;

Η.Δ. «Ναι είναι αλήθεια ξεκινήσαμε από πανηγύρια στην Μύκονο, τοπικά πανηγύρια! Από εκεί μάθαμε τα μυστικά του πάλκου καθώς οι άνθρωποι οι ντόπιοι μας στήριξαν απο την πρώτη στιγμή. Ήταν μεγάλο σχολείο για εμάς»

Έχετε τσακωθεί ποτέ

Κ.Α. «Ναι ως αδέρφια υπάρχουν αρκετές φορές που τσακωνόμαστε αλλά όπως μας έμαθαν οι γονείς μας, είμαστε μια γροθιά, μια οικογένεια και μετά τον καυγά  αμέσως τα βρίσκουμε και συνεχίζουμε το έργο μας ! Οι λόγοι είναι διάφοροι, κατά βάση χαζομάρες για το  ωράριο, για τα ρούχα μας, για το πρόγραμμα στο μαγαζί , αλλά οι καυγάδες είναι μικρής διαρκείας και αμέσως τα βρίσκουμε. Ποτέ δεν μπαίνει τρίτος ανάμεσα μας

Θα  παίρνατε μέρος σε ένα talent show;

Η.Δ. «Όχι δεν θα περνάμε μέρος σε talent show γιατί προσπαθούμε να πετύχουμε διάρκεια σε αυτό που κάνουμε και οχι να γίνει μια φούσκα που θα σκάσει άδοξα»

Πιστεύετε  ότι φέρατε κάτι ο καινούριο  στη νυχτερινή Αθήνα;

Κ.Α. «Το διαφορετικό είναι στην ψυχή και στη διασκέδαση που δίνουμε στον κόσμο! Λύρα και κρητικά παίζουν και άλλοι χωρίς όμως την ίδια ψυχή! Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να ξεχαστεί και να περάσει όμορφα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είμαστε διασκεδαστές -τραγουδιστές . Πρώτα περνάμε εμείς καλά και αυτό μεταφέρετε και στον κόσμο»

Θα κάνατε γυμνή φωτογράφηση;

«Γυμνή φωτογράφιση θα κάναμε μόνο και μόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς και σε καμιά άλλη περίπτωση»

 

 

Με ποιον τραγουδιστή θα θέλατε να κάνετε ένα ντουέτο;

Κ.Α. «Έχει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες η ελληνική δισκογραφία .Ένα ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, Βασίλη Καρρά θα ήταν ότι πρέπει»

Ωραίοι είστε, ωραίες φωνές έχετε πως και «ενωθήκατε» και δεν κάνατε ξεχωριστά καριέρα;

Η.Δ. «Είχαμε ξεκινήσει ξεχωριστά πιο παλιά και αποφασίσαμε να ενώσουμε της δυνάμεις μας για να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο στον κόσμο και διασκεδαστικό , εξάλλου είναι και πρωτότυπο να συνεργάζονται δυο αδέρφια μαζί!»

Έχετε περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή σας;

Κ.Α. «Δύσκολες στιγμές έχουμε βιώσει όλοι μας που μας κάνουν να βλέπουμε την ζωή με άλλο μάτι. Ένα χειρουργείο, μια απώλεια είναι ικανά να σε κάνουν να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Αλλά πάλι αρκεί μια συγκροτημένη και δυνατή οικογένεια να σε κάνει να τα ξεπεράσεις όλα και να συνεχίσεις ακάθεκτος στον στόχο σου»

Στην Eurovision θα συμμετείχατε;

Η.Δ.«Γιατί όχι; Μπορούμε με ένα καλό project να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας την Ελλάδα σε αυτό τον όμορφο θεσμό που λέγεται Eurovision»

 Έχετε βγάλει χρήματα;

«Ακόμα δεν έχουμε βγάλει αρκετά χρήματα από το τραγούδι και γενικά δεν είμαστε άτομα του φαίνεσθε ούτε μας αρέσει να δειχνόμαστε.. Είμαστε παιδιά που προσπαθούμε να δουλεύουμε αθόρυβα και να αφήνουμε την επιτυχία να κάνει την φασαρία»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!