Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θρίλερ! Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο!

Ολοι πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης πως ο Άλαν Πουλίδο απήχθη από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου. Τα Μέσα του Μεξικό ανέφεραν πως ο Λατινοαμερικάνος άσος έπεσε θύμα απαγωγής, κάτι που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο αδερφός του με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

Η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα τα ξημερώματα της Κυριακής (2.00 π.μ.) και αυτό ανέφερε ότι έχουν απαγάγει τον ποδοσφαιριστή.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από το τηλεφώνημα και για το σημείο, όπου πιθανότατα θα μπορούσαν να εντοπίσουν τον  «ερυθρόλευκο» παίκτη, όπως ανέφεραν πηγές από την Αστυνομία και οι ίδιοι συμπλήρωσαν ότι ο άσος του Ολυμπιακού είχε απειληθεί πολύ το τελευταίο διάστημα… Αμέσως, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αλλά και των δραστών.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν αμέσως με τους οικείους του 25άχρονου επιθετικού, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι κάτι έχει συμβεί και ότι ο Αλαν δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να επικοινωνήσουν με τις Αρχές του Μεξικό, κάτι βέβαια που είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!