Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Η Γεωργία Σάλπα απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα (ΦΩΤΟ)

Της Σπυριδούλας Τριάντου-Εφημερίδα Freddo

Με ένα χαμόγελο που αποτυπώνει την τεράστια ευτυχία της, η Γεωργία Σάλπα κρατά αγκαλιά τα δίδυμα αγόρια της και ποζάρει την ημέρα των γενεθλίων τους! Η σέξι Ελληνο-Ιρλανδέζα Γεωργία Σάλπα, που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο Βρετανικό Big Brother, συγκίνησε τους εκατομμύρια followers στο instagram όταν για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά της!

Η ίδια παρόλο που είναι το “κορίτσι των social media” και μοιράζεται αρκετές προσωπικές  στιγμές με τους διαδικτυακούς φίλους της, σε ότι αφορά τα μωρά της είναι απόλυτη! «Δεν θέλω να βάλω φωτογραφίες τους» είχε γράψει πριν από αρκετούς μήνες και το τήρησε!  Βέβαια φταίει και η ιστορία που  υπάρχει γύρω από τα δίδυμα και φυσικά την ίδια και τον σύζυγο της!  Πέρσι το καλοκαίρι με μια ανακοίνωσή της στο twitter είχε σοκάρει τους «φίλους» της στη Βρετανία και όχι μόνο: «Μόλις ήρθαν τα δίδυμα, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι αυτό το δώρο». Αμέσως υπήρξε καταιγισμός ερωτήσεων αφού η τηλε-περσόνα δεν είχε μείνει έγκυος, κάτι που γνώριζαν όλοι αφού  καθημερινά ανέβαζε φωτογραφίες με το κορμί της! Η ίδια όμως σε συνέχεια των αναρτήσεων έγραψε τα συναισθήματα αποκαλύπτοντας πως δεν έχει υιοθετήσει τα δίδυμα, διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα που υποστήριζαν κάτι τέτοιο: «Είμαστε ερωτευμένοι με τα μωρά μας εγώ και ο σύζυγός μου.  Είναι τα πιο τέλεια μικρά μωράκια…. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι! Δεν είναι όμως υιοθετημένα» εξήγησε.

salpa 1

 

Λίγες μέρες μετά η «Dailymail»  σε αφιέρωμα που έκανε στην σέξι Πειραιώτισσα, αποκάλυψε πως η Γεωργία Σάλπα και ο Τζόε Πέννα έγιναν  γονείς μέσω παρένθετης μητέρας! Κάτι που ισχύει και οι ίδιοι δεν διέψευσαν ποτέ! Από την αρχή της γνωριμίας τους ήξεραν πως δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά και έτσι είχαν αποφασίσει πως μετά τον γάμο τους, θα ξεκινήσουν  την διαδικασία να γίνουν γονείς με παρένθετη μητέρα.

Αν και οι παπαράτσι  την κυνηγούν καθημερινά με την ελπίδα να την απαθανατίσουν με τα δίδυμα, εκείνη προσέχει πολύ που κυκλοφορεί. Ακόμα και κάποιες εικόνες που δημοσιεύτηκαν  να τα πηγαίνει βόλτα με καρότσι, δεν εμφάνιζαν το πρόσωπό τους. αυτό είναι κάτι που «κέρδισε» το τοπ μόντελ αφού είχε παρακαλέσει τους παπαράτσι  να σεβαστούν την επιθυμία της και να συνεχίσουν να της φέρονται με τόσο σεβασμό όπως όλα αυτά τα χρόνια. Η …παράκληση της είχε αποτέλεσμα και γι αυτό τα πρόσωπα των αγοριών της δεν «παίζουν» πουθενά!

georgia-salpa_13369645350_zpsf8428fa0

Στις πιο σέξι του κόσμου

Η ελληνικής καταγωγής καλλονή, λίγο πριν κλείσει τα 30, παντρεύτηκε πέρσι τον Ιούνιο τον πολυεκατομμυριούχο, Joe Penna που κατάγεται από την Βραζιλία. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Portofino σε στενό οικογενειακό κύκλο. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου η Γεωργία Σάλπα ήταν πολύ συγκινημένη και δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της. Η ίδια έχει εγκαταλείψει τη μαμά πατρίδα από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Ο πατέρας είναι Πειραιώτης ενώ η μητέρα της ζει στην Ιρλανδία. Εκεί όπου η Γεωργία έχτισε την καριέρα της ως μοντέλο. Αφού λοιπόν κατέκτησε την Ιρλανδία, βάλθηκε να κατακτήσει και την Αγγλία και ποια είναι η πιο εύκολη προβολή; Το Big Brother φυσικά! Ήξερε να προκαλεί και το έκανε με μεγάλη επιτυχία τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό… Έτσι, κάθε έξοδος της έγινε  πρωτοσέλιδο και η ίδια φιγουράριζε  στα περιοδικά όλου του κόσμου σαν την καλλονή με την Ελληνική ομορφιά που έχει βαλθεί να κατακτήσει τη σόουμπιζ! Η εκρηκτική περσόνα με τις εντυπωσιακές αναλογίες, το 2014 κατέκτησε την πέμπτη θέση στην περιβόητη λίστα του αγγλικού περιοδικού FHM με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

g_7

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!