Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απίστευτη αντίδραση του γιου της όταν την βλέπει στο Your Face Sounds Familiar!

Κάθε Κυριακή απολαμβάνουμε την ηθοποιό σε λαμπερές εμφανίσεις από τη θέση του κριτή και τραβάει όλα τα βλέμματα πανω της.

Τι λέει, όμως, ο σύζυγός της κι ακόμη περισσότερο ο γιος της γι’αυτό; Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε ότι ο γιος της δεν θέλει να τη βλέπει στο γυαλί.

«Η αλήθεια είναι πως στην καθημερινότητά μου δεν είμαι καθόλου glamorous, μου αρέσει να κυκλοφορώ απλή και πιο χύμα. Όμως, οι εμφανίσεις στο YFSF είναι σαν ένας καινούριος ρόλος κάθε φορά, είναι λίγο υπερπαραγωγή. Το χαίρομαι, όμως, και απολαμβάνω τη διαδικασία, γιατί με τη στιλίστριά μου, τη Βίβιαν (σ.σ. Ρουβέλα), και τον Δημήτρη Σταματίου, που επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου, έχουμε μια πολύ ωραία συνεργασία, το βλέπουμε λίγο σαν παιχνίδι»

Ο άντρας της, Παναγιώτης Πιλαφάς, πώς αντιδρά; «Η αλήθεια είναι πως μου στέλνει πολύ αστεία μηνύματα, είναι και για αυτόν έκπληξη κάθε φορά» λέει γελώντας, ενώ αποκαλύπτει πως ο 3χρονος γιος της δεν είναι το ίδιο ενθουσιώδης.

«Ο Μάξιμος δεν θέλει καθόλου να με βλέπει στην τηλεόραση, όχι μόνο στο YFSF, αλλά γενικά. Την πρώτη φορά που με είχε δει με χειλόφωνο, στην πρεμιέρα νομίζω του YFSF, φώναζε στον μπαμπά του “Τι είναι αυτό στο πρόσωπό της; Γιατί της το έβαλαν; Γιατί της έχουν κάνει έτσι τα μαλλιά; Κλείσε την τηλεόραση, δεν θέλω να είναι εκεί, θέλω να είναι εδώ, μαζί μας», λέει για τον γιο της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!