Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νατάσα Μποφίλιου: «Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου»

 

Η γλυκιά τραγουδίστρια που έχει μαγέψει μια ολόκληρη γενιά με την υπέροχη φωνή της μίλησε στο Glow και αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά της, όπως και για άλλους λόγους που προκαλούν εντύπωση.

«Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου, έχω δεχτεί, όμως, και άλλου είδους ρατσισμό, που μπορεί να πονάει περισσότερο. Όλοι μας δεχόμαστε, εσύ δεν έχεις δεχτεί; Εμένα, για παράδειγμα, πολλές φορές με κοιτούσαν με μισό μάτι επειδή ήμουν πολύ νέα, π.χ. στη δουλειά, και διεκδικούσα χώρο, μέχρι το ότι ήμουν γυναίκα. Τα ξεπέρασα, όμως, όλα αυτά και προχώρησα, γιατί μέσα μου ήξερα τι ήθελα να κάνω και πώς να το κάνω. Τώρα σχετικά με την Adele, για μένα είναι μεγάλη η μαγκιά της ν’ ανατρέψει το στερεότυπο ενός ολόκληρου star system, ούσα ο εαυτός της και να έχει καταφέρει σήμερα να είναι η Νο1 σε πωλήσεις γυναίκα τραγουδίστρια. Ίσως σου φανεί λίγο χαζό αυτό που θα σου πω, αλλά νιώθω σαν να τη γνωρίζω καλά. Νιώθω ότι καταλαβαίνω τον κώδικά της. Είμαι μεγάλη fan της, τη θαυμάζω απεριόριστα».
Τέλος, αναφέρθηκε σε παλαιότερη της δήλωση, στην οποία έλεγε: «Δεν είμαι εντελώς στα καλά μου, είμαι λωλή, το παραδέχομαι. Καμιά μέρα θα πάθω εγκεφαλικό πάνω στη σκηνή από την ένταση», εξηγώντας πως: «Ενώ στην προσωπική μου ζωή τα έχω όλα σε τάξη και σε κουτάκια, όταν ανεβαίνω εκεί πάνω κάτι με πιάνει ρε παιδάκι μου! Ξέρεις, όμως, κάτι; Θέλω να ζήσω τ’ όνειρό μου έτσι ακριβώς όπως το έχω φανταστεί. Αυτό ήθελα να κάνω κι έχω δουλέψει πολύ για να το πραγματοποιήσω. Αυτή η στιγμή πάνω στη σκηνή είναι δική μου, είμαι 100% εγώ αυτό που βλέπετε. Μ’ έχουν κατηγορήσει ότι είμαι θεατρίνα, ότι παίζω έναν ρόλο, ότι τα τραγούδια μας προκαλούν κλάψα. Δε δίνω σημασία, είμαι αυτό που είμαι και θα το ζήσω για όσο κρατήσει»!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!