Το «άγριο» ξέσπασμα της Χρονοπούλου για τον δολοφονημένο πατέρα του παιδιού της!

Εννιά χρόνια μετά τη δολοφονία του Γεράσιμου Μαυράκη, η Νένα Χρονοπούλου θέλει ν’ αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του παιδιού της και να βρεθεί εκείνος που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Η Νένα Χρονοπούλου μέσα από το blog της ξεσπάει, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Tάσο Μητρόπουλο.

«Ύστερα από πολύ σοβαρή σκέψη, ο Τάσος Μητρόπουλος και εγώ αποφασίσαμε να «διορθώσουμε» λίγο τα πράγματα όσον αφορά τον βιολογικό πατέρα του παιδιού μας, τον Γεράσιμο Μαυράκη. Το παιδί του μεγαλώνει και είναι άδικο , μέσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει , να μην υπάρχει και ο αντίλογος σε όλα αυτά που «γράφονται» για τον πατέρα του. Ότι και να λέει ο κόσμος, εγώ είμαι πολύ περήφανη που με έκανε μητέρα αυτός ο λεβέντης και όχι η τσέπη κάποιου φραγκάτου χωρίς αυτοσεβασμό» γράφει και συνεχίζει: «Το παιδί μου θα επιβιώσει, γιατί έχει ισχυρό DNA και επειδή γνωρίζει πως ο «μπαμπάκας» του όπως τον αποκαλούσε, ποτέ δεν θα τον εγκατέλειπε και πως το έκανε μόνο όταν νικήθηκε πισώπλατα»

Ο Γεράσιμος Μαυράκης είχε χρηματοοικονομική εταιρεία και ήταν εξαιρετικός αθλητής της κωπηλασίας και των πολεμικών τεχνών. Κάτι που δεν είναι γνωστό, είναι ότι ήταν στην προσωπική φρουρά του Σταύρου Νιάρχου στο πλοίο «Σπετσοπούλα». Ο εφοπλιστής τον συμπαθούσε πάρα πολύ και γι’ αυτό του πρότεινε να πάει στην Γαλλία και να κάνει μετεκπαίδευση σε σχολή προστασίας VIP προσώπων και να του πληρώσει τα δίδακτρα, αλλά δεν δέχτηκε, αφού σε αυτό ήταν αντίθετη η μητέρα του.

«Μέχρι το τέλος της ζωής του κατέβαινε σε αγώνες με τον «δίκωπό» του με τον καρδιακό του φίλο Γεράσιμο Νεόφυτο, ενώ είχε υπηρετήσει στα ΟΥΚ, ήταν βατραχάνθρωπος και άριστος κολυμβητής όπως ο γιος μας. Στις 19 Οκτωβρίου του 2007 ο Μάκης πήρε αγκαλιά τον μικρό Χρήστο και του έδειξε τις τεχνικές της κωπηλασίας ακόμα μια φορά. Ευτυχώς εγώ είχα τη διάθεση και τους βιντεοσκόπησα. Εκείνη την τελευταία ημέρα».

Η Νένα Χρονοπούλου και ο Γεράσιμος Μαυράκης παντρεύτηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2005 στον Πόρο Κεφαλονιάς, με παραγαμπράκι τον μόλις λίγων μηνών γιο τους. «Ήταν πλούσιος ο Μάκης, και δεν εννοώ πως είχε πολλά χρήματα, αλλά πως η παλικαριά , η λεβεντιά, η περηφάνια και το μπεσαλίκι του ήταν ανεκτίμητα και δυσεύρετα».

Τέλος γράφει: «Διορθώνουμε όλα όσα έχουν εντελώς λάθος γραφτεί και τόσα χρόνια δεν είχαμε ούτε τη δύναμη ούτε και το κουράγιο να το κάνουμε. Και για να προλάβω τους καλοθελητές, όχι, δεν «πουλάει» ο Μάκης, γιατί ο Μάκης δεν χρειαζόταν να φύγει για να «πουλήσει». Ούτε κανένας τον εκμεταλλεύεται. Ποτέ όμως δεν γράφτηκε πουθενά ότι για όλες τις υποθέσεις που είχε κατηγορηθεί είχε βγει αθώος»

Η Νένα Χρονοπούλου γράφει για το μοιραίο βράδυ: «Ποτέ δεν φορούσε αλεξίσφαιρο, ούτε εκείνο το μοιραίο βράδυ, ούτε και κανένα από τα προηγούμενα βράδια. Δεν οπλοφορούσε , οδηγούσε δανεική μηχανή, νύχτα και σταμάτησε όπως πρέπει να κάνουμε όλοι σε κόκκινο φανάρι. Και εδώ δικαίως γεννάται μια μεγάλη απορία. Έτσι κάνουν οι παράνομοι που φοβούνται για τη ζωή τους; Βγαίνουν από τα σπίτια τους δίχως συνοδεία τη νύχτα και μάλιστα κυκλοφορούν ολομόναχοι και άοπλοι;»