Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δεν φαντάζεστε ποιας Ελληνίδας ηθοποιού είναι κόρη (ΦΩΤΟ)

Η μέρα με τη νύχτα είναι από άποψη εξωτερικής εμφάνισης η κοπέλα της φωτογραφίας με την Ελληνίδα ηθοποιό μητέρα της.

Η Μαρία Χάνου, όπως είναι το όνομα της, έχει κληρονομήσει στοιχεία προσώπου από τον πατέρα της Ταξιάρχη Χάνο, ενώ από τη μητέρα της έχει πάρει όλο το νάζι και το ταπεραμέντο της. Ακολουθώντας τα υποκριτικά χνάρια των ηθοποιών γονιών της, η κόρη της «Ζουμπουλίας», κοινώς της Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου έκανε την πρώτη της φωτογράφιση και συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town».

Η ίδιαδήλωσε συγκεκριμένα πως «Είναι δύσκολο να διδάξεις υποκριτική στο παιδί σου ή εγώ να βλέπω τον πατέρα μου να μου κάνει παρατηρήσεις. Μπορεί οι γονείς μου να χώρισαν, αλλά συνέχισαν να μένουν και οι δύο στην ίδια περιοχή. Η βάση μου λοιπόν ήταν το σπίτι της μητέρας μου, αλλά πήγαινα πολύ συχνά στο σπίτι του μπαμπά μου . Δεν είναι δηλαδή ;oτι μου έλειψε η πατρική φιγούρα,λόγω του χωρισμού και όλα αυτά. Καμία σχέση.Έχω την πιο τέλεια μαμά του κόσμου. Με ρωτούν συνέχεια αν είναι τόσο εξωστρεφής όσο η Ζουμπουλία. Αυτό το «Ζουμπουλία»το ακούω συνέχεια από τους πάντες. Ακόμη και για μένα δεν λένε « η κόρη της Κωνσταντινίδου», αλλά η κόρη της «Ζουμπουλίας».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί τα βρήκε μπαστούνια κατά την είσοδό της στην υποκριτική λόγω του βαρύ φορτίου των ονομάτων των γονιών της που κουβαλούσε στις πλάτες.

νννννννννννννννννννννννν

φφφφφφφφφφφφφφ

 

δδδδδδδδδδδδ

ννννννν

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!