Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωκάς Ευαγγελινός: Ποιο είναι το κίνητρο του για να βοηθήσει την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision;

Το τραγούδι με τίτλο «You are the only one» που συνέθεσε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, τραγούδησε ο Σεργκέι Λαζάρεφ και σκηνοθέτησε ο Φωκάς Ευαγγελινός στη φετινή Eurovision για λογαριασμό της Ρωσίας, παρότι ήταν μέχρι τελευταία στιγμή το μεγάλο φαβορί, κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση. Ο διάσημος χορογράφος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «thema people» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αλλά και για το ενδεχόμενο στο μέλλον να σκηνοθετήσει ξανά την Ελλάδα.

«Όταν φύγαμε από το στάδιο μετά τον τελικό, μπήκαμε σε ένα ταξί και ο οδηγός μας ρώτησε ποιος κέρδισε. Ένας κοινός μας φίλος απάντησε με χιούμορ ”Η Ρωσία την τηλεψηφοφορία, η Αυστραλία τις επιτροπές και η Ουκρανία την Eurovision” αφήνοντας τον άναυδο», αποκάλυψε ενώ πρόσθεσε «Η τρίτη θέση στη Eurovision είναι σαφώς μια μεγάλη επιτυχία. Επίσης το ότι κερδίσαμε το televoting, με όλες τις χώρες να μας ψηφίζουν, είναι αναμφισβήτητα μια δικαίωση».

Πολλοί λένε ότι μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο αποτελούν το χρυσό ντουέτο της Eurovision, ο Φωκάς Ευαγγελινός εξηγεί: «Με τον Δημήτρη έχουμε χημεία και αλληλοεκτίμηση. Έχουμε έναν τρόπο που δουλεύουμε, ο οποίος έχει αποδειχθεί επιτυχημένος. Θα σου πω όμως κάτι άλλο επειδή ακούγονται διάφορα. Κάθε χρόνο έχουμε 4-5 προτάσεις και υπάρχουν χρονιές, όπως πέρυσι που είπαμε «όχι» σε άλλες τόσες. Το κίνητρο μας, λοιπόν, δεν είναι τα χρήματα, αλλά το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα».

Τέλος όσον αφορά το αν θα σκηνοθετούσε ξανά ελληνική συμμετοχή, ο ίδιος εξομολογείται: «Έχω βοηθήσει πολλές φορές την ελληνική συμμετοχή και μάλιστα αφιλοκερδώς. Αν βρισκόταν ο σωστός καλλιτέχνης, θα το έκανα και πάλι με μεγάλη χαρά».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!