Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το απίστευτο βέτο της Kate Middleton στην αδερφή της Pippa!

Έχουμε συνηθίσει την Kate Middleton χαμογελαστή, ήρεμη και συγκαταβατική. Αλλά φαίνεται, ότι όταν έρχεται στο επίκεντρο η οικογένειά της και κυρίως η δημόσια εικόνα της, δε σηκώνει «μύγα στο σπαθί της» και μπορεί να γίνει μέχρι και… καταπιεστική! Όπως ακριβώς γίνεται αυτή την περίοδο με την μικρότερη αδερφή της Pippa.

H Pippa λοιπόν, αυτή τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον ζάμπλουτο James Matthews στο πλευρό του οποίου απολαμβάνει μία ιδιαιτέρως πλούσια και πολυτελή ζωή με ταξίδια και φυσικά πανάκριβα δώρα. Η Kate από την πλευρά της, βλέποντας ότι οποιαδήποτε επαγγελματική προσπάθεια κι αν έχει κάνει η αδερφή της, έχει πέσει στο κενό, έχει βάλει σκοπό ζωής να την πείσει να… παντρευτεί!

pippa

Μάλιστα σύμμαχο σε όλο αυτό, έχει και το σύζυγό της Πρίγκιπα William, ο οποίος όχι ότι καίγεται, αλλά θα ήθελε να δει την κουνιάδα του αποκαταστημένη και μάλιστα με έναν περιζήτητο γαμπρό. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το πριγκιπικό ζεύγος είχε προσπαθήσει να φέρει την Pippa αρκετά κοντά στον Πρίγκιπα Harry, αλλά όπως όλα δείχνουν το γλυκό δεν «έδεσε».

Εδώ που τα λέμε, δε νομίζουμε να τη χαλάει και ιδιαίτερα να παντρευτεί τον Matthews και να αφιερωθεί στις φιλανθρωπίες. Ίσως έτσι να βρει επιτέλους και τον επαγγελματικό της προσανατολισμό.

Πηγή: Queen

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!