Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

To freddonews.gr στην παρουσίαση του δίσκου της Μαρίας Κηλαηδόνη! Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Θέατρο Μεταξουργείο όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση δίσκου της κόρης της Άννας Βαγενά και του Λουκιανού Κηλαηδόνη, Μαρίας με τίτλο «Τυρκουάζ», που κυκλοφορεί από την Minos Emi.

Τα τραγούδια, που περιλαμβάνονται στον δίσκο είναι “γραμμένα” απο την ίδια την καλλιτέχνιδα και έχουν να κάνουν με προσωπικά βιώματα.

Η Μαρία Κηλαηδόνη σπούδασε κοινωνική λειτουργός και λόγω της αγάπης, που έχει για την μουσική αποφάσισε να αφήσει το κύριο επάγγελμα της και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Η ίδια δήλωσε: «Συμβαίνει, όπως συμβαίνουν τα ωραία πράγματα στην ζωή. Πριν δύο ή τρία χρόνια, ενώ δούλευα ως κοινωνική λειτουργός, κάποια στιγμή είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με την μουσική. Πάντα αγαπούσα την μουσική! ‘Εγραψα λοιπόν ένα τραγούδι, ένα καλοκαίρι που ήμουν σε μια παραλία με το αγόρι μου. Αυτό το τραγούδι το άκουσαν κάποιοι αγαπημένοι μου άνθρωποι και μου είπαν ότι είναι ένα ωραίο τραγούδι και μου είπαν να συνεχίσω να γράφω», και συνέχισε λέγοντας: «Το ότι έγινε δίσκος τελικά, είναι τυχαίο, όχι ακριβώς τυχαίο, απλά είναι ένα γεγονός που δεν περίμενα να συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και είναι μαγική ώρες ώρες».

Στην παρουσίαση δίσκου της Μαρίας Κηλαηδόνη έδωσαν το «παρών» δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο Βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου, ο ηθοποιός Νικός Αρβανίτης, η ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη και τέλος ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Η Μαρία Κηλαηδόνη όπως είναι φυσικό, ήταν πολύ χαρούμενη και χαμογελούσε στον φωτογραφικό φακό, ενώ μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τους διάσημους γονείς της Άννα και Λουκιανό και φυσικά για την μπάντα της αλλά και την δισκογραφική της εταιρία Minos EMI.

H ίδια είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, γι’ αυτό, που συμβαίνει, όχι μόνο για απόψε, αλλά γενικά, πρώτα τους δύο πολύτιμους γονείς μου που έχω, οι οποίοι μας μεγάλωσαν, και εμένα και την αδερφή μου, λέγοντας μας να ζήσουμε, όπως εμείς θέλουμε, να κάνουμε πράγματα, που γουστάρουμε  να μην συμβιβαζόμαστε και να είμαστε ζωντανοί και ωραίοι τύποι. Επίσης ευχαριστώ την αδερφή μου, γιατί χωρίς αυτήν δεν ξέρω τι θα ήμουν στην ζωή, τους μουσικούς μου και είμαι τυχερή που τους έχω, τον σύντροφο μου, που δεν μπόρεσε να είναι απόψε εδώ και τέλος φυσικά την δισκογραφική μου εταιρία Minos EMI, που με αγκάλιασε τόσο θερμά.»

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς, ήταν η συνύπαρξη στην σκηνή της Μαρίας με τον πατέρα της Λουκιανό Κηλαηδόνη, με τον οποίο τραγούδησαν το γνωστό άσμα «Εγώ θα σ’ αγαπώ και μην σε νοιάζει» και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν.

Τέλος, η μητέρα της Μαρίας, Άννα Βαγενά δήλωσε στο freddonews.gr για την χθεσινή βραδιά: «Απόψε ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή και ελπίζω αυτή η χαρά να συνεχίσει και στο μέλλον», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είδα ακόμη μια φορά αλλά και διαπίστωσα, ότι η Μαρία έχει ταλέντο και ότι αυτό είναι το σπουδαιότερο για να αγωνιστεί.»

 

 

IMG_20160525_225848 ΜΒΒΒΝΒΝ ΦΔΦΔΦΓ ΝΩΒ Β ΓΦΓΦΦΓ ΨΧΩΔΔΩ

ΨΒ Β

gngfgnfgfn

ΩΨΩΨΩΨΨΩ

IMG_20160525_214330

ΦΞΓΞΞ ΨΨΧΨΧ

Ψ ΒΒΝΒΝΒΝΒ

Ω

ΝΒΝΒΝIMG_20160525_233648

ΩΨ ΩΨΩΩΨ

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!