Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το συγκινητικό μήνυμα του Τσαλίκη για το Mega (ΦΩΤΟ)

Ο τραγουδιστής ξεσπάει για το ενδεχόμενο κλείσιμο του MEGA τονίζοντας πως το κανάλι δεν είναι πέντε πρωτοκλασάτοι που την έχουν… σπάσει σε κάποιους.

Επίσης, ο Γιώργος Τσαλίκης, θυμήθηκε την προσμονή με την οποία περίμενε να ξεκινήσει να εκπέμπει το σήμα του καναλιού ως έφηβος αλλά και πόσες δεκάδες φορές φιλοξενήθηκε στις εκπομπές.

Διαβάστε το συγκινητικό του μήνυμα σε μία κατάθεση ψυχής…

«Ήμουνα παιδάκι οταν άρχισε να εκπέμπει το mega … Μπήκα και είδα αυτό το πρώτο σήμα του σταθμού στο YouTube (δες το: πρώτο σήμα mega 1989) και μου ήρθαν στο μυαλό τόσες αναμνήσεις !

Αυτό το σήμα που βλέπαμε για μέρες πριν αρχίσουν οι πρώτες εκπομπές και περιμέναμε με ενθουσιασμό !!Ιδιωτική τηλεόραση ..! Τι πρωτόγνωρη αίσθηση για εμάς ειδικά τα παιδια της επαρχίας … Πόσες σειρές , show , πρωινά … Όλοι οι καλλιτέχνες φιλοξενηθήκαμε ζεστά ..!! Έτυχε πολλές φορές να νιώσω πολύ όμορφα σαν καλεσμένος ..

Μπράβο Ρουλα , Δέκα μικροί Μητσοι , Πενήντα -Πενήντα , Λατρεμένοι μου γείτονες και τοοοοσες άλλες εκπομπές πρωινά , βραδινά , αφιερώματα , ταξίδι με τη Ναταλία στο μέρος που σπούδασα στο Βουκουρέστι , η πρώτη μεγάλη μου συνέντευξη στον Αιμίλιο Λιατσο 15 χρόνια πριν …άπειρες στιγμές !! Δε ξέρω , ούτε θέλω να μάθω τι παιχνίδια παίχτηκαν , ή πόσο φταίει τι ιδιο το κανάλι.

Ξέρω οτι ένα κανάλι που έχω μεγαλώσει από παιδάκι ίσως κλείσει , και μαζί του κλείνουν εκτός από αναμνήσεις , πόρτες σπιτιών τόσων εργαζομένων που θα βασανιστούνε χάνοντας τη δουλειά τους… Mega δεν ειναι 5 πρωτοκλασάτοι που ισως να την εχουνε » σπάσει » σε κάποιους ..

Το mega ηταν το πρώτο «παράθυρο» του Έλληνα σε ένα διαφορετικό κοσμο … Σε μια αλλη τηλεόραση ..που όσο κι αν ξεφτιλίστηκε στη συνέχεια, το mega διατήρησε μια ψυχραιμία κι ένα κυριλικι… Mega-λο κρίμα λοιπόν αν γίνει αυτό που φοβούνται … Σα να αλλάζει παλι μια τηλεοπτική και οχι μονο εποχή …Αυτά σκέφτηκα κι ένιωσα …αυτά είπα …
Καλημερα
Γ.Τ.

ΥΓ: Κι επειδή κάποιοι καλοί φίλοι μου λένε οτι δε θα κλείσει …
Θα πω μακαρι …!!!ανθρώπινα και ζεστά

tsalikis

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!